Pincodes voor Proximus TV

Voor Proximus TV zijn er 2 pincodes, dat wil zeggen 2 geheime codes van 4 cijfers. Standaard is de pincode 1234.

• Een kinderslotpincode die u gebruikt om toegang te krijgen tot zenders die u beveiligd hebt of om de verschillende configuratiemenu’s te raadplegen.
  • De aankooppincode die u gebruikt om een video op aanvraag te huren of om uw aankopen te bevestigen (abonnement, boeket, Pass, enz.).

Standaard is de pincode 1234, maar u kunt deze zo vaak u wilt wijzigen, deactiveren of heractiveren.

Nieuwe TV menu

Nouveau menu TV
  1. Druk op de menu-toets . Selecteer Instellingen > Systeem > Veiligheid / privacy.
  2. Geef uw kinderslotpincode in (standaard is de pincode 1234). Vervolgens kunt uw kinderslotpincode en aankooppingcode aan activeren, deactiveren of wijzigen.
  3. Selecteer u Bevestigen om de wijzigingen op te slaan. De wijziging gebeurt onmiddellijk.

Als u uw pincode niet meer terugvindt, bel naar onze technische dienst en hou uw klantnummer bij de hand (waar vindt u uw klantnummer?). Wij zullen uw pincode opnieuw instellen op de standaardcode (d.w.z. 1234).

TV Menu

Menu TV
  1. Druk op de menu-toets . Selecteer Mijn account > Instellingen > Instellingen pincode.
  2. Geef uw kinderslotpincode in (standaard is de pincode 1234) en druk op Pincodes beheren. Vervolgens kunt uw kinderslotpincode en aankooppingcode aan activeren, deactiveren of wijzigen.
  3. Selecteer u Bevestigen om de wijzigingen op te slaan. De wijziging gebeurt onmiddellijk.

Als u uw pincode niet meer terugvindt, bel naar onze technische dienst en hou uw klantnummer bij de hand (waar vindt u uw klantnummer?). Wij zullen uw pincode opnieuw instellen op de standaardcode (d.w.z. 1234).