×

De taal van de tv-menu's wijzigen

Zijn de menu's van je tv in het Frans? Wijzig de taal van de decoder en krijg je menu’s in het Nederlands. Duits en Engels zijn niet beschikbaar.

Pickx Menu

Tv-menu met het blauwe/paarse Proximus-logo
  1. Druk op de menu-toets en selecteer:
    • in het Frans: Paramètres > Mes préférences > Langue.
    • in het Nederlands: Instellingen > Mijn voorkeur > Taal.
  2. Selecteer de gewenste taal (Nederlands of Frans) en selecteer daarna Valider (of Bevestigen) om de wijzigingen op te slaan.

Je hebt de taal van je tv-menu gewijzigd. De wijziging gebeurt onmiddellijk. Je hoeft dus je tv of decoder niet te herstarten.

TV Menu classic

Tv-menu met de menubalk onderaan het scherm
  1. Druk op de menu-toets en selecteer:
    • in het Frans: Mon compte > Paramètres > Réglage du système > Langue du menu.
    • in het Nederlands: Mijn account > Instellingen > Systeeminstellingen > Taal.
  2. Selecteer de gewenste taal (Nederlands of Frans) en selecteer daarna Valider (of Bevestigen) om de wijzigingen op te slaan.

Je hebt de taal van je tv-menu gewijzigd. De wijziging gebeurt onmiddellijk. Je hoeft dus je tv of decoder niet te herstarten.

Nieuwe Pickx Menu

Tv-menu met wit Proximus-logo
  1. Druk op  the menu key en selecteer :
    • in het Frans: Paramètres > Mes préférences > Langue.
    • in het Nederlands: Instellingen > Mijn voorkeur > Taal.
  2. Selecteer de gewenste taal (Nederlands of Frans) en selecteer daarna Valider (of Bevestigen) om de wijzigingen op te slaan.

Je hebt de taal van je tv-menu gewijzigd. De wijziging gebeurt onmiddellijk. Je hoeft dus je tv of decoder niet te herstarten.