Meerdere tv's: hoe een extra tv-toestel aansluiten?

Afhankelijk van uw profiel kunt u tot 3 tv-toestellen aansluiten. Controleer hier hoeveel tv’s u kunt aansluiten..

Voor elk bijkomend televisietoestel dient u te beschikken over een decoder en deze te verbinden met de modem via de ethernetkabel, de PLC-adapter, de Wi-Fi Extender of via de Wi-Fi Bridge.

Een extra decoder aansluiten

Plaats de decoder in de buurt van het televisietoestel

decoder en tv

Sluit de decoder aan op de modem

modem en decoder

U dient de modem te verbinden met de decoder via de ethernetkabel, de PLC-adapter, de Wi-Fi Extender of via de Wi-Fi Bridge.

Tip: Wilt u de kabel verlengen?

Sluit de televisie aan op de decoder

decoder en tv

Sluit de decoder aan op het stopcontact

tv  en power

Het opstarten en updaten van de decoder kan tot vijftien minuten duren.

De controlelampjes branden niet? Controleer of de kabels goed verbonden zijn en druk op de Power knop van de decoder.

Schakel uw televisie aan en wacht op het startscherm

Kiezen welke tv u kijkt in HD

Controleer hier hoeveel tv’s u kunt aansluiten in HD

Indien u over meerdere tv's beschikt dan er beschikbaar zijn in HD, kies dan welke tv u wenst te kijken in HD. Deactiveer de HD op de tv's die u niet wenst te bekijken, en activeer de HD op deze die u wel wenst te bekijken in HD.

Activeren/deactiveren HD op een tv:

1. Druk op de de menu-toestel van uw afstandsbediening
  2. Volg de instructies in functie van uw tv-menu:
    • Start uw menu met Mijn bibliotheek, televisie en shop? Selecteer Instellingen> Systeem> HD activeren of deactiveren > HD activeren Ja/Nee > Bevestigen.
    • Start uw menu met Televisie, op aanvraag? Selecteer Mijn account> Instellingen> Systeeminstellingen > Wenst u de HD zenders te blokkeren Ja/Nee > Ok > Bevestigen.
  3. Deactiveer de HD op de decoder van uw keuze, en activeer daarna de HD op de decoder van uw keuze.