×

Zenderlijst op tv en Pickx-app

Welke zenders zijn beschikbaar op je tv of op je Proximus Pickx-app?

Klik op de link die overeenkomt met je regio om de lijst met kanalen te bekijken en af te drukken:

Indien je dat wenst, kun je de volgorde van de zenders eenvoudig wijzigen.

Woon je in Brussel of omgeving (zone 02)? Wij bieden je extra mogelijkheden om de tv-zenders van volgorde te veranderen. Wij leggen je uit hoe je die volgorde bij je thuis kan installeren. Je kan de alternatieve Nederlandstalige (.pdf) en Franstalige (.pdf) zenderlijsten bekijken en afdrukken.

De lijst van beschikbare kanalen is te vinden op de Epic-website.

De regionale zender (op kanaal 10 tenzij je de zenders hernummerd hebt) wordt automatisch de regionale zender voor je regio bij een herstart, hernummering of nieuwe installatie. Wanneer je je op de regionale zender bevindt, kan je de op aanvraag-catalogus van je regionale zender raadplegen door op de rode knop van de afstandsbediening te drukken.