Je gsm of tablet gebruiken als afstandsbediening

Gebruik je gsm of tablet als afstansdbediening. Je kan de Proximus Pickx-app gebruiken om te navigeren door het tv-menu en tv-programma’s of films te lanceren.

Je gsm of tablet verbinden met je tv

Zorg ervoor dat je gsm of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je modem. Als je de Proximus Pickx-applicatie opent, zal deze vanzelf connecteren met je televisie.

Tv-programma’s en films lanceren vanop je gsm of tablet

1. Verbind je gsm of tablet met je televisietoestel, zoals hierboven beschreven.
  2. Selecteer een tv-programma of film op je gsm of tablet.
  3. Selecteer Op tv bekijken. De film of het programma zal dan beginnen afspelen op je tv-toestel.

Je gsm of tablet als afstandsbediening gebruiken

1. Verbind je gsm of tablet met je televisietoestel, zoals hierboven beschreven.
  2. Houd je gsm of tablet verticaal om de virtuele afstandsbediening te activeren.