×

Instellingen om te surfen via 4G of 3G

Wilt u met uw gsm of tablet surfen via 4G of 3G?

Toestellen die verkrijgbaar zijn in onze verkooppunten of op onze website zijn op voorhand ingesteld voor het Proximus-netwerk. Indien u een ander toestel gebruikt, moet u eerst ons toegangspunt (APN) instellen: internet.proximus.be

We tonen u stap voor stap hoe te verbinden met mobiel internet en uw dataverbruik aan of uit te zetten op uw gsm of tablet.

Stel uw gsm of tablet in

Staat uw Android toestel er niet tussen? Kies dan het toestel dat het meest op uw toestel lijkt of volg de standaardinstructies:

• Tik op Instellingen > Mobiele netwerken > Namen toegangspunten > Kies de Meer,°°° of optie knop en tik op Standaardinstellingen herstellen. Tik op het toegangspunt en controleer of u bij APN internet.proximus.be ziet staan. Als dit niet zo is, vul het in en bewaar uw wijzigingen.
  • Tik op Instellingen > Meer of Meer Netwerken > Mobiele netwerken > Namen toegangspunten > Kies de Meer,°°° of optie knop en tik op Standaardinstellingen herstellen. Tik op het toegangspunt en controleer of u bij u bij het Toeganspunt (APN) internet.proximus.be ziet staan. Als dit niet zo is, vul het in en bewaar uw wijzigingen.