Details over verzonden sms’en (tijdstip, bestemming, enz.)

Wil je weten wanneer je een bepaalde sms hebt verstuurd? Of ben je op zoek naar een overzicht van al je verzonden sms’en van de afgelopen maanden? De stappen die je moet volgen zijn verschillend als je een abonnement of een Pay&Go-kaart hebt.

Bekijk op je online factuur of aanrekening datum, uur, bestemming en prijs van al je verstuurde sms’en.

1. Log in op MyProximus (via de website) om de details van je factuur of aanrekening te bekijken.
    Bekijk je facturen of aanrekeningen Nieuw venster
  2. Klik op de 3 puntjes van de maand en vervolgens op Bekijk je verbruik in detail en op Bekijk Details.
  3. Klik op Exporteer naar Excel.
  4. Download en open dit bestand met een rekenbladprogramma. Als je de kolommen verbreedt, zie je er de verbruiksdetails van je smsverkeer (kolom K) van die maand.

Bekijk online datum, uur, bestemming en prijs van je verstuurde sms’en van de laatste maand.

1. Log in op MyProximus om de details van je krediet te bekijken.
    Bekijk je krediet Nieuw venster
  2. Bekijk de tabel met je oproep- en herlaadgeschiedenis.
  3. Kies in het afrolmenu Selecteer transactie de sms’en die je wilt zien:
    • in de EU: in een EU-land naar een ander EU-nummer.
    • internationaal: verstuurd vanuit België naar het buitenland.
    • roaming: verstuurd buiten de EU.
  4. Klik op Toepassen en je ziet die sms’en van de afgelopen 31 dagen.