Details over verzonden sms’en (tijdstip, bestemming, enz.)

Wilt u weten wanneer u een bepaalde sms hebt verstuurd? Of bent u op zoek naar een overzicht van al uw verzonden sms’en?

Hebt u enkel gsm-nummers?

Bekijk op uw online factuur datum, uur, bestemming, tariefplan en prijs van al uw verstuurde sms’en.

1. Log in op MyProximus om de details van uw factuur te bekijken.
    Bekijk uw factuur
  2. Klik, indien nodig, op het gsm-nummer dat u wilt bekijken.
  3. In de tabel ziet u uw laatste facturen. Klik op Details voor de factuur die u wilt bekijken.
  4. Klik op het gsm-nummer waarvan u de sms'en wilt bekijken.
  5. Bekijk uw sms-verbruik (datum en uur van verzending, bestemming, tariefplan en prijs) per categorie:
    • Sms'en in België en in de EU: verstuurd in België naar een Belgisch nummer en verstuurd in een EU-land naar een ander EU-nummer.
    • Internationale sms'en: verstuurd vanuitBelgië naar een buitenlands nummer.
    • SMS roaming: verstuurd buiten de EU naar een Belgisch of buitenlands nummer.
    • Proximus-informatiediensten - sms: gratis sms'en met nuttige informatie, bijvoorbeeld over onze tarieven in het buitenland.
    • Externe informatiediensten - sms: sms'en van externe dienstenleveranciers, bijvoorbeeld sms-tickets, ringtones, enz.

U kunt de filter gebruiken om bv. enkel sms'en te bekijken die werden verstuurd naar een bepaald nummer, in een bepaalde periode, enz.

Sms'en van de lopende maand bekijken?
U kunt hiervan het verbruik raadplegen.

Hebt u een gsm, maar ook internet, tv of een vaste lijn?

Bekijk op uw online factuur of aanrekening datum, uur, bestemming en prijs van al uw verstuurde sms’en.

1. Log in op MyProximus om de details van uw factuur of aanrekening te bekijken.
    Bekijk uw factuur
  2. Klik, indien nodig, op uw factuur of aanrekening van uw Pack, internet, tv of vaste lijn.
  3. Klik op Details voor de factuur of aanrekening die u wilt bekijken.
  4. Onder Verbruik klikt u op het gsm-nummer dat u wilt bekijken.
  5. Open, aan de hand van de interactieve plustekens, de details van uw sms-verkeer:
    • Nationaal en EU: verstuurd in België naar een Belgisch nummer en verstuurd in een EU-land naar een ander EU-nummer.
    • Internationaal: verstuurd vanuit België naar een buitenlands nummer.
    • Roaming: verstuurd buiten de EU naar een Belgisch of buitenlands nummer.

Sms'en van de lopende maand bekijken?
U kunt hiervan het verbruik raadplegen.

Bent u Pay&Go?

Bekijk online datum, uur, bestemming en prijs van uw verstuurde sms’en van de laatste maand.

1. Log in op MyProximus om de details van uw krediet te bekijken.
    Bekijk uw krediet
  2. Bekijk de tabel met uw oproep- en herlaadgeschiedenis.
  3. Kies in het afrolmenu Selecteer transactie de sms’en die u wilt zien:
    • In de EU: in een EU-land naar een ander EU-nummer.
    • internationaal: verstuurd vanuit België naar het buitenland.
    • roaming: verstuurd buiten de EU.
  4. Klik op Toepassen en u ziet die sms’en van de afgelopen 31 dagen.