×

Skynet.be en mail Skynet gaan op in proximuspickx.be

Skynet.be is sinds 1 juli 2019 opgegaan in proximuspickx.be, een digitaal platform dat tv-kijken en surfen combineert. U vindt er de kortste weg tussen interessante informatie en uw favoriete tv-programma’s. U kunt er tv-kijken en u leest er nog steeds uw skynet-e-mails.

Informatie op proximuspickx.be

Als u naar www.skynet.be surft, komt u automatisch terecht op www.proximuspickx.be. Deze nieuwe website bevat een schat aan informatie en entertainment:

Tv-kijken via proximuspickx.be

Als u naar www.skynet.be surft, komt u automatisch terecht op www.proximuspickx.be. Op deze nieuwe website kunt u tv-programma’s bekijken: live, opgenomen en al uitgezonden.

• Iedereen kan op proximuspickx.be de tv-gids raadplegen.
  • Als u tv-klant bij ons bent, kunt u via proximuspickx.be live uitzendingen, opgenomen programma’s en alles uit uw tv-boeketten (bv. sportmatchen of kinderprogramma’s) bekijken.
  • Wilt u via proximuspickx.be tv-kijken? U moet hiervoor ingeschreven zijn op MyProximus als beheerder:
    1. Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord van MyProximus. Nog geen account? U kunt u registreren.
      Krijgt u geen toegang tot MyProximus? Lees onze tips.
    2. Ziet u links boven uw naam? U kunt nu live tv-kijken, via de tv-gids tot 36 uur teruggaan in de tijd, uw opgenomen programma’s bekijken of uw opnames plannen via de tv-gids.
    3. Hebt u een optie voor series, sport of voor kinderen, dan vindt u de bijbehorende zenders terug in de tv-gids. U kunt deze via proximuspickx.be live én uitgesteld bekijken en opnemen. Lukt dat niet voor een bepaalde zender of een bepaald programma, bekijk het dan op uw tv via uw decoder.
    Lees onze tips als u vragen hebt over tv-kijken via uw computer of als u wilt tv-kijken via onze tv-app.

E-mails van skynet.be via proximuspickx.be

Hebt u een email-adres dat eindigt op skynet.be? U behoudt, ook na 1 juli 2019, dit adres. U kunt uw e-mails blijven raadplegen via de webmail op proximuspickx.be. Ga als volgt te werk:

1. Ga naar www.proximuspickx.be.
  2. Klik rechtsboven op de knop webmail (met de enveloppe).
  3. Indien gevraagd, meld u aan met uw e-mailadres (vb. uwnaam@skynet.be) en het wachtwoord van uw mailbox. Klik op Inloggen.
  4. Enkel als u op uw eigen computer werkt, kunt u uw e-mailadres en wachtwoord door uw browser laten bewaren.
  5. Uw mailbox opent zich in uw Postvak In, waar u al uw gelezen en ongelezen berichten terugvindt.

Met de webmail op proximuspickx.be kunt u e-mails verzenden en ontvangen, uw contacten en agenda beheren, een handtekening plaatsen, regels of een automatisch antwoord instellen voor uw e-mails. U kunt zelf (maximaal 100) mappen aanmaken om uw e-mails te bewaren.

De bestaande webruimtes (vb. users.skynet.be/uw-website) blijven ook werken.