Vragen over Pay&Go

Een Pay&Go-kaart kiezen

Uw Pay&Go-krediet opvolgen

• Hoeveel belkrediet hebt u nog?
    Vorm #121# op uw gsm en druk op de beltoets. Of bekijk uw belkrediet op MyProximus: raadpleeg de app of log in via de website.
  • Hoeveel belminuten, sms’en of MB’s hebt u nog?
    Vorm #120# op uw gsm en druk op de beltoets. Of bekijk uw resterende minuten, sms’en en MB’s op MyProximus: raadpleeg de app of log in via de website.
  • Waar vindt u een historiek van uw oproepen, sms’en, dataverbruik en herlaadbeurten?
    Log in op MyProximus en bekijk een overzicht van uw oproepen, sms’en, dataverbruik en herlaadbeurten.
  • Is uw belkrediet verdwenen?
    Laat u niet verrassen door de prijs van betaalsms’en en betaalnummers (0900, voting, enz.) en let op wanneer u surft op uw gsm of tablet.

Uw Pay&Go-kaart herladen

• Hoe kunt u uw Pay&Go-kaart herladen?
    U kunt uw Pay&Go-kaart op verschillende manieren herladen: online, via MyProximus (gebruik de app of log in via de website) of in een verkooppunt.
  • Hoeveel belkrediet kunt u maximum herladen?
    Het krediet van uw Pay&Go-kaart is beperkt tot maximum € 250. Eens u deze limiet hebt bereikt, gaat elke extra herlaadbeurt verloren.
  • Waarom hebt u geen herlaadbonus ontvangen?
    Om een herlaadbonus te ontvangen, moet u uw Pay&Go-kaart voor een minimumbedrag herladen binnen de 31 dagen na uw vorige herlaadbeurt (behalve als u Pay&Go Easy, Pay&Go Smart of Pay&Go+ bent).
  • Hoeveel herlaadbonus heb ik nog?
    Vorm #120# op uw gsm en druk op de beltoets. Of bekijk uw bonusminuten, -sms’en en -MB’s op MyProximus: raadpleeg de app of log in via de website.
  • Pay&Go Max herladen: bundel of belkrediet?
    Pay&Go Max-bundel of Pay&Go-krediet? Herlaad uw Pay&Go Max-kaart met een bundel (voor een maximum aan belminuten, sms’en en MB's) of met belkrediet (als u wilt bellen naar speciale nummers of in het buitenland)
  • Wat is Play&Gold?
    Leer alles over Play&Gold, het online getrouwheidsprogramma waarbij u geschenken kunt winnen.

Uw Pay&Go-kaart gebruiken