×
×

Uw Pay&Go Max-kaart herladen met een bundel of krediet

Wilt u uw Pay&Go Max-kaart herladen? Dan hebt u de keuze tussen een bundel (met een vast aantal belminuten, sms’en en internetvolume) of krediet (dat u nodig hebt voor roaming, speciale diensten of om te bellen naar internationale of speciale nummers).

Hoe herlaadt u een bundel?

  • Herlaad voor een bedrag van 15, 25 of 50 euro (online of via de MyProximus-app) en ontvang een Pay&Go Max-bundel.

    Herlaad online
  • Wilt u uw krediet omzetten in een bundel? Vorm dan #132*Bedrag# op uw gsm en druk op de beltoets. In de plaats van Bedrag vult u een waarde in van 15, 25 of 50 euro. Toets bijvoorbeeld #132*15# om € 15 krediet om te zetten in een bundel.

    Let op, u kunt uw bundel enkel gebruiken in België en niet naar speciale of internationale nummers. Om naar deze nummers te bellen, hebt u krediet nodig.

Hoe herlaadt u krediet?

  • Herlaad voor een ander bedrag dan 15, 25 of 50 euro (online of via de MyProximus-app) en ontvang krediet dat u kunt gebruiken voor roaming, speciale diensten of om te bellen naar internationale of speciale nummers (0900, enz.).

    Herlaad online
  • Wilt u toch voor 15, 25 of 50 euro krediet herladen? Toets dan eerst #123*1# in op uw gsm en te drukken u op de beltoets. Uw volgende herlaadbeurt (binnen de 24 u) zal dan krediet zijn dat u kunt gebruiken voor roaming, speciale diensten of om te bellen naar internationale nummers of special nummers (0900, enz.). Toets #123*0# om deze actie te annuleren.

Heeft deze info u geholpen?

Dank u


Meer

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Forum
Contact