Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Uw Pay&Go Max-kaart herladen met een bundel of krediet

Wilt u uw Pay&Go Max-kaart herladen? Dan hebt u de keuze tussen een bundel (met een vast aantal belminuten, sms’en en internetvolume) of krediet (dat u nodig hebt voor roaming, speciale diensten of om te bellen naar internationale of speciale nummers).

Wat is het verschil tussen een bundel en krediet?

Als u vaak in België belt, sms't of surft en niet naar speciale nummers belt, dan herlaadt u uw Pay&Go Max-kaart best met een bundel voor een maximum aan belminuten, sms'en en MB's. Als u wilt bellen naar speciale nummers of naar/in het buitenland, dan herlaadt u uw Pay&Go Max-kaart best met belkrediet.

Enkele voorbeelden als u uw uw Pay&Go Max-kaart herlaadt met een bundel:

 • € 15: U hebt een herlaadbonus van 90 minuten, onbeperkt sms'en en 500 MB.
 • € 25: U hebt een herlaadbonus van 150 minuten, onbeperkt sms'en en 1,5 GB.
 • € 50: U hebt een herlaadbonus van 360 minuten, onbeperkt sms'en en 2 GB.

Hoe herlaadt u een bundel?

 • Herlaad voor een bedrag van 15, 25 of 50 euro (online of via de MyProximus-app) en ontvang een Pay&Go Max-bundel.

  Herlaad online
 • Wilt u uw krediet omzetten in een bundel? Vorm dan #132*Bedrag# op uw gsm en druk op de beltoets. In de plaats van Bedrag vult u een waarde in van 15, 25 of 50 euro. Toets bijvoorbeeld #132*15# om € 15 krediet om te zetten in een bundel.

  Let op, u kunt uw bundel enkel gebruiken in België en niet naar speciale of internationale nummers. Om naar deze nummers te bellen, hebt u krediet nodig.

Hoe herlaadt u krediet?

 • Herlaad voor een ander bedrag dan 15, 25 of 50 euro (online of via de MyProximus-app) en ontvang krediet dat u kunt gebruiken voor roaming, speciale diensten of om te bellen naar internationale of speciale nummers (0900, enz.).

  Herlaad online
 • Wilt u toch voor 15, 25 of 50 euro krediet herladen? Toets dan eerst #123*1# in op uw gsm en te drukken u op de beltoets. Uw volgende herlaadbeurt (binnen de 24 u) zal dan krediet zijn dat u kunt gebruiken voor roaming, speciale diensten of om te bellen naar internationale nummers of special nummers (0900, enz.). Toets #123*0# om deze actie te annuleren.
 • Wilt u de tarieven van uw Pay&Go Max-kaart kennen? Raadpleeg de tarieven. Als u niet zeker bent of u een Pay&Go Max-kaart hebt, toets #122# in en druk op de beltoets om uw tariefplan te kennen.

Heeft deze info u geholpen?

Dank u

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

Hulp nodig?