Een licentie van Norton overzetten, kopen of annuleren

Ben je veranderd van gsm, tablet of computer en wil je je Norton-beveiliging behouden?

Draag een van je licenties over naar het nieuwe toestel of koop een bijkomende licentie aan. Je kunt ook een bestaande licentie annuleren.

Hoe een Norton-licentie overzetten?

1. Installeer Norton Security 1 of 5 op de nieuwe gsm, tablet of computer die je wilt beveiligen.
  2. Als er geen licentie meer beschikbaar is, dan stelt Norton je tijdens het installatieproces voor om een licentie over te dragen.
  3. Selecteer het toestel dat je niet meer wenst te beveiligen om de licentie over te zetten.

Opgelet: Als je Norton Internet Security hebt (aangekocht vóór 1/7/2014), dan kun je de licentie enkel overdragen naar een andere pc.

Hoe een bijkomende Norton-licentie aankopen of annuleren?

1. Log in op MyProximus om je Norton-producten te bekijken.

Bekijk je Norton producten Nieuw venster
  2. Scrol naar beneden en klik op Norton Security.
  3. Om een licentie aan te kopen, klik op de knop Extra licentie en bevestig je aankoop.
    Om een licentie te annuleren, klik op Mijn licentie(s) verwijderen. Vul het formulier in.

Je kunt je extra licenties ook bestellen via onze klantendienst of in een verkooppunt.

Opgelet: Als je Norton Security 5 hebt (als optie bij je gsm-abonnement) of Norton Internet Security hebt (aangekocht vóór 1/7/2014), dan kun je geen bijkomende licenties aankopen.