×

Norton Security 1 of Norton Security 5 installeren

Heb je Norton Security 1 of Norton Security 5 besteld? Volg daarna de onderstaande stappen om Norton te installeren op de gsm, tablet of computer die je wenst te beveiligen.

We raden je aan om Norton te downloaden via MyProximus

Als je de Norton-applicatie rechtstreeks downloadt op de website van Norton, in de Play Store of in de App Store, moet je na de installatie je productsleutel invoeren om Norton te kunnen gebruiken.

Android

Android
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op Android?

Let op: Als Norton al geïnstalleerd is op je toestel, verwijder Norton eerst alvorens je de stappen hieronder volgt.

1. Surf naar www.proximus.be/installationnorton vanop het Android-toestel waarop je Norton wilt installeren.
  2. Meld je aan met je MyProximus-account. Je komt nu terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Heb je nog geen account? Schrijf je in voor MyProximus.
  3. Tik op Download voor Android. Je browser opent zich nu.
  4. Tik op het Google Play-logo.
  5. Je komt terecht op de downloadpagina van Norton in de Play Store. Klik op Downloaden en daarna op Installeren.
  6. Start de app en accepteer de licentieovereenkomst en de privacyverklaring. Kijk in het overzichtscherm na of Norton je aanraadt van je instellingen aan te passen en volg de instructies indien nodig.

Je gsm of tablet is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.

iOS

iOS
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op iOS?

Let op: Als Norton al geïnstalleerd is op je toestel, verwijder Norton eerst alvorens je de stappen hieronder volgt.

1. Surf naar www.proximus.be/installationnorton vanop het Android-toestel waarop je Norton wilt installeren.
  2. Meld je aan met je MyProximus-account. Je komt nu terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Heb je nog geen account? Schrijf je in voor MyProximus.
  3. Tik op Download voor iOS. Je browser opent zich nu.
  4. Log in op je Norton-account. Als je nog geen account hebt, tik op Een account aanmaken en volg de instructies. Gebruik dezelfde Norton-account om deze op al je iOS-apparaten te installeren, aangezien je je productsleutel slechts aan één Norton-account kunt koppelen.
  5. Je wordt doorgestuurd naar een Norton-pagina waar je Norton-productsleutel al is ingevuld. Tik op de gele pijl naast je productsleutel.
  6. Tik op het App Store-icoon en tik op Open.
  7. Tik op Download (of op het cloud icoon) en vervolgens op Installeer.
  8. Start de app en accepteer de licentieovereenkomst en de privacyverklaring. Controleer het overzichtsscherm om te zien of Norton je aanbeveelt je instellingen te wijzigen en volg de instructies indien nodig.

Je gsm of tablet is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.

Pc

PC
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op pc?

Let op: Als Norton al geïnstalleerd is op je pc, verwijder Norton eerst alvorens je de stappen hieronder volgt.

1. Surf naar www.proximus.be/installationnorton vanop de pc waarop je Norton wilt installeren.
  2. Meld je aan met je MyProximus-account. Je komt nu terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Heb je nog geen account? Schrijf je in voor MyProximus.
  3. Klik op de link Download voor Windows. Kies daarna of je het bestand meteen wilt downloaden of liever een downloadlink wilt ontvangen.
  4. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatie te starten. Volg daarna de instructies op het scherm.
  5. Zodra de installatie is afgerond, word je product automatisch geactiveerd en geregistreerd bij Norton. Kijk in het overzichtscherm na of Norton je aanraadt van je instellingen aan te passen en volg de instructies indien nodig.

Je pc is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.

Mac

Mac
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op Mac?

Let op: Als Norton al geïnstalleerd is op je Mac, verwijder Norton eerst alvorens je de stappen hieronder volgt.

1. Surf naar www.proximus.be/installationnorton vanop de Mac waarop je Norton wilt installeren.
  2. Meld je aan met je MyProximus-account. Je komt nu terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Heb je nog geen account? Schrijf je in voor MyProximus.
  3. Klik op de link Download voor Mac. Kies daarna of je het bestand meteen wilt downloaden of liever een downloadlink wilt ontvangen.
  4. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatie te starten. Volg daarna de instructies op het scherm.
  5. Zodra de installatie is afgerond, word je product automatisch geactiveerd en geregistreerd bij Norton. Kijk in het overzichtscherm na of Norton je aanraadt van je instellingen aan te passen en volg de instructies indien nodig.

Je pc is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.