×

Norton Family Premier installeren

Wilt u uw kinderen beschermen met Norton Family Premier? Om Norton Family Premier te installeren, volgt u de onderstaande stappen vanop de gsm, tablet of computer van uw kind.

Norton Family Premier is inbegrepen bij Norton Security 5.

We raden u aan om Norton te downloaden via MyProximus

Als u Norton Family Premier rechtstreeks downloadt op de website van Norton of in de Play Store, moet u na de installatie uw productsleutel invoeren om Norton te kunnen gebruiken.

Android

Android
Hoe Norton Family Premier installeren op Android?

1. Surf naar www.proximus.be/installationnorton vanop het Android-toestel waarop u Norton wilt installeren.
  2. Meld u aan met uw MyProximus-account. U komt nu terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Hebt u nog geen account? Schrijf u in voor MyProximus.
  3. Tik op Download van Norton Family Premier. Uw browser opent zich nu.
  4. Log in op uw Norton-account. Als u nog geen account hebt, tik op Een account aanmaken en volg de instructies. Gebruik dezelfde Norton-account om deze op al uw apparaten te installeren, aangezien u uw productsleutel slechts aan één Norton-account kunt koppelen.
  5. U komt nu in de Google Play store terecht. Tik op Installeer.
  6. Start de app en accepteer de licentieovereenkomst, privacyverklaring en gegevensrechten voor kinderen.
  7. Log nogmaals in op uw Norton-account en volg de stappen om het toestel voor uw kind in te stellen.
  8. Surf na de installatie naar de configuratiepagina op norton.com om in te stellen welke websites uw kind mag bezoeken, de toegang tot internet te beperken, enz.

De gsm of tablet van uw kind is nu beschermd.

Nog hulp nodig? U vindt meer uitleg over het installeren en configureren van Norton Family Premier op norton.com.

iOS

iOS
Hoe Norton Family Premier installeren op iOS?

Norton Family Premier is niet beschikbaar voor iOS (iPhone en iPad).

Pc

PC
Hoe Norton Family Premier installeren op pc?
  1. Surf naar www.proximus.be/installationnorton vanop het Android-toestel waarop u Norton wilt installeren.
  2. Meld u aan met uw MyProximus-account. U komt nu terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Hebt u nog geen account? Schrijf u in voor MyProximus.
  3. Tik op Download van Norton Family Premier. Uw browser opent zich nu.
  4. Tik op Aanmelden in de rechterbovenhoek indien nodig.
  5. Log in op uw Norton-account. Als u nog geen account hebt, tik op Een account aanmaken en volg de instructies. Gebruik dezelfde Norton-account om deze op al uw apparaten te installeren, aangezien u uw productsleutel slechts aan één Norton-account kunt koppelen.
  6. Volg de instructies om een profiel voor uw kind aan te maken. Als u Norton Family Premier al eerder hebt gebruikt, klik op de naam van uw kind, klik op de knop om een apparaat toe te voegen en volg de downloadinstructies.
  7. Het bestand wordt nu op uw PC gedownload. Klik op het bestand en volg de stappen om Norton Family Premier te downloaden en te installeren op uw pc.
  8. Klik op de knop Akkoord en installeer en voltooi de stappen om de pc voor uw kind in te stellen.
  9. Surf na de installatie naar de configuratiepagina op norton.com om in te stellen welke websites uw kind mag bezoeken, de toegang tot internet te beperken, enz.

De pc van uw kind is nu beschermd.

Nog hulp nodig? U vindt meer uitleg over het installeren en configureren van Norton Family Premier op norton.com.

Mac

Mac
Hoe Norton Family Premier installeren op Mac?

Norton Family Premier is niet beschikbaar voor Mac.