Inloggen (op MyProximus) met je gsm-nummer

Uit veiligheidsoverwegingen is het niet meer mogelijk om in te loggen op MyProximus met je gsm-nummer en een sms-code.

Kies daarom voor inloggenNieuw venster op MyProximus met je gebruikersnaam en wachtwoord, of met de digitale identificatieapp itsme®.

We raden je aan regelmatig je gsm-nummer na te kijken en bij te werken in MyProximus en voor andere websites.
Zorg dat je digitale toegang verzekerd blijft en kijk je gsm-nummer na.

• Gebruikte je in het verleden je gsm-nummer om in te loggen op MyProximus?
    We raden je aan je gsm-nummer na te kijken en bij te werken  je gsm-nummer na te kijken en bij te werkenNieuw venster in MyProximus. Dit is belangrijk in geval je het wachtwoord van je gebruikersnaam vergeten bent.
  • Gebruikte je je gsm-nummer samen met een wachtwoord, maar niet samen met een sms-code?
    In dat geval hoef je niets te doen.
  • Ben je onlangs van gsm-nummer veranderd of heb je je gsm-nummer bij Proximus opgezegd?
    We raden je aan je gsm-nummer na te kijken en bij te werkenNieuw venster in MyProximus. Dit is belangrijk in geval je het wachtwoord van je gebruikersnaam vergeten bent.

Ben je onlangs van gsm-nummer veranderd of hebt je je gsm-nummer bij Proximus opgezegd?
We raden je aan voor websites als Facebook, Whatsapp of Google je gsm-nummer bij te werken. Deze websites of digitale diensten gebruiken je gsm-nummer als identificatie, als controlemechanisme of wanneer je je wachtwoord vergeten bent. Het is dus belangrijk dat je gsm-nummer op die websites of diensten up-to-date is. Zo kun je al deze diensten blijven gebruiken.

Hoe je dit doet, hangt af van de dienst die je gebruikt. We verwijzen je graag door naar de help-pagina’s van WhatsAppNieuw venster , FacebookNieuw venster , GoogleNieuw venster of soortgelijke diensten. Daar vind je hoe je het gsm-nummer kunt bijwerken.

Hulp nodig?