×

Inloggen (op MyProximus) met uw gsm-nummer

Uit veiligheidsoverwegingen is het niet meer mogelijk om in te loggen op MyProximus met uw gsm-nummer en een sms-code.

Kies daarom voor inloggen op MyProximus met uw gebruikersnaam en wachtwoord, of met de digitale identificatieapp itsme.

We raden u aan regelmatig uw gsm-nummer na te kijken en bij te werken in MyProximus en voor andere websites.
Zorg dat uw digitale toegang verzekerd blijft en kijk uw gsm-nummer na.

Kijk uw gsm-nummer na voor MyProximus
  • Gebruikte u in het verleden uw gsm-nummer om in te loggen op MyProximus?
    We raden u aan uw gsm-nummer na te kijken en bij te werken in MyProximus. Dit is belangrijk in geval u het wachtwoord van uw gebruikersnaam vergeten bent.
  • Gebruikt uw gsm-nummer samen met een wachtwoord, maar niet samen met een sms-code?
    In dat geval hoeft u niets te doen.
  • Bent u onlangs van gsm-nummer veranderd of hebt u uw gsm-nummer bij Proximus opgezegd?
    We raden u aan uw gsm-nummer na te kijken en bij te werken in MyProximus. Dit is belangrijk in geval u het wachtwoord van uw gebruikersnaam vergeten bent.

Werk uw gsm-nummer bij. Ga als volgt te werk:

1. Log in op MyProximus (enkel via de website, met uw gebruikersnaam of met itsme) om uw gsm-nummer te updaten.
    Werk uw gsm-nummer bij
  2. U komt terecht op de Mijn Account-pagina.
  3. Vul in Mobiel nummer het gsm-nummer in dat u wilt gebruiken als contactnummer voor MyProximus.
    In sommige gevallen is het niet mogelijk dit te wijzigen.
  4. Druk op Opslaan. Uw nieuwe nummer wordt nu gebruikt in het geval uw wachtwoord vergeten bent.
Kijk uw gsm-nummer na voor Whatsapp, Facebook, Google, …

Bent u onlangs van gsm-nummer veranderd of hebt u uw gsm-nummer bij Proximus opgezegd?
We raden u aan voor websites als Facebook, Whatsapp of Google uw gsm-nummer bij te werken. Deze websites of digitale diensten gebruiken uw gsm-nummer als identificatie, als controlemechanisme of wanneer u uw wachtwoord vergeten bent. Het is dus belangrijk dat uw gsm-nummer op die websites of diensten up-to-date is. Zo kunt u al deze diensten blijven gebruiken.

Hoe u dit doet, hangt af van de dienst die u gebruikt. We verwijzen u graag door naar de help-pagina’s van WhatsApp, Facebook, Google of soortgelijke diensten. Daar vindt u hoe u het gsm-nummer kunt bijwerken.