×

Wachtwoord, login of gsm-nummer voor MyProximus wijzigen

U logt in op MyProximus met uw gsm-nummer of met uw gebruikersnaam (login) en wachtwoord?
Wijzig deze toegangsgegevens, zodat ze up-to-date en veilig zijn. Zo kunnen we u, wanneer u uw wachtwoord of login vergeten bent, uw gebruikersnaam en/of de sleutel voor een nieuw wachtwoord sturen.

Wijzig uw wachtwoord
  1. Log in op MyProximus (enkel via de website) om uw wachtwoord te veranderen.
    Wijzig uw wachtwoord
  2. U komt terecht op de Mijn account-pagina.
  3. Geef uw oude wachtwoord op.
  4. Kies een nieuw wachtwoord. Dit moet minimaal 8 karakters tellen, waarvan minimaal 4 letters en minimaal 1 cijfer.
  5. Druk op Opslaan. U kunt meteen uw nieuwe wachtwoord gebruiken om in te loggen op MyProximus (via de app en via het web).
Wijzig uw gebruikersnaam (login)
  1. Log in op MyProximus (enkel via de website) om uw gebruikersnaam te veranderen.
    Wijzig uw gebruikersnaam
  2. U komt terecht op de Mijn account-pagina.
  3. Vul uw nieuwe gebruikersnaam in. Dit moet een e-mailadres zijn.
    Krijgt u de boodschap dat dit e-mailadres al in gebruik is? Dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen om MyProximus met dit e-mailadres te gebruiken en vervolgens uw producten daarin onder te brengen.
  4. Druk op Opslaan.
  5. U ontvangt op dit e-mailadres een e-mail met een link ter bevestiging. Klik op deze link.
  6. Daarna kunt u met uw nieuwe gebruikersnaam en bestaande wachtwoord inloggen op MyProximus (via de app en via het web).
Wijzig uw gsm-nummer

Uw gsm-nummer is belangrijk bij het inloggen op MyProximus:

• Als u wilt inloggen met uw gsm-nummer, sturen we u op dit nummer een code om in te loggen.
  • Als u wilt inloggen met uw gebruikersnaam en u bent uw wachtwoord vergeten, sturen we u op dit nummer een nieuw wachtwoord.

Zorg dat uw gsm-nummer up-to-date is:

1. Log in op MyProximus (enkel via de website) om uw gsm-nummer te veranderen.
    Wijzig uw gsm-nummer
  2. U komt terecht op de Mijn account-pagina.
  3. Vul in Mobiel nummer het gsm-nummer in dat u wilt gebruiken om in te loggen op MyProximus.
    Wanneer u het reeds ingevulde gsm-nummer ook beheert in MyProximus, dan is wijziging niet mogelijk.
  4. Klik op Uw gsm-nummer als login gebruiken en klik op Verdergaan.
    Krijgt u een foutboodschap? In dat geval gebruikt u het gsm-nummer al voor een andere MyProximus-account. Geef een ander gsm-nummer op.
  5. Vul de sms-code in en klik op Ga verder.
  6. Druk op Wijzigingen opslaan. Vanaf nu kunt u inloggen met dit nieuwe gsm-nummer op MyProximus (via de app en via het web).

Een andere vraag? Ga na hoe u kunt inloggen op MyProximus met uw gsm-nummer.

Wijzig uw itsme

Let op: misschien gebruikt u itsme voor uw toegang tot MyProximus, maar ook voor andere toepassingen, zoals uw Internet Banking.
Enkel als u van gsm-nummer, van gsm-toestel of van simkaart verandert, moet u uw itsme-gegevens wijzigen. Dit gebeurt op de website van itsme.be. Blokkeer er eerst uw account, open vervolgens de app en registreer u opnieuw via dezelfde weg (dezelfde bank of e-ID) als uw initiële itsme-registratie.
Meer informatie op de supportpagina’s van itsme.be.