Login of wachtwoord van MyProximus vergeten?

Je bent enkel je wachtwoord vergeten?

Je kunt ook inloggen op MyProximus met de app itsme®.

Vraag je gebruikersnaam (login) van MyProximus op en stel een nieuw paswoord in:

1. Vul hier het e-mailadres waarmee je je voor MyProximus registreerde in.
    Word je e-mailadres niet herkend? De enige oplossing is je opnieuw in te schrijven.
  2. Klik de gevraagde foto's aan en klik op Volgende.
  3. Je ontvangt meteen een e-mail over je gebruikersnaam.
  4. Klik op de link in de e-mail. Indien er meerdere accounts bestaan, selecteer de gebruikersnaam waarvoor je een nieuw wachtwoord wilt instellen.
  5. Kies vervolgens je wachtwoord (minimaal 8 karakters, minimaal 4 letters en 1 cijfer) en bevestig.
  6. Je wordt automatisch aangemeld bij MyProximus (website) met je gebruikersnaam en je nieuw wachtwoord.
    0pen ook de MyProximus-app en meld je aan met je nieuwe wachtwoord.

Onthoud je nieuwe wachtwoord om later aan te melden op MyProximus (website en app).