×

Login of wachtwoord van MyProximus vergeten?

U bent enkel uw wachtwoord vergeten?

U kunt ook inloggen op MyProximus met de app itsme.

Vraag uw gebruikersnaam (login) van MyProximus op en stel een nieuw wachtwoord in:

1. Vul hier het e-mailadres waarmee u zich voor MyProximus registreerde.
    Wordt uw e-mailadres niet herkend? De enige oplossing is u opnieuw in te schrijven.
  2. Klik de gevraagde foto's aan en klik op Volgende.
  3. U ontvangt meteen een e-mail over uw gebruikersnaam.
  4. Klik op de link in de e-mail. Indien er meerdere accounts bestaan, selecteer de gebruikersnaam waarvoor u een nieuw wachtwoord wilt instellen.
  5. Kies vervolgens uw wachtwoord (minimaal 8 karakters, minimaal 4 letters en 1 cijfer) en bevestig.
  6. U wordt automatisch aangemeld bij MyProximus met uw gebruikersnaam en uw nieuw wachtwoord.

Onthoud uw nieuwe wachtwoord om de volgende keer in te loggen op MyProximus (website en app).