×

Bekijk gratis on-demand films op Pickx

Hebt u tv bij Proximus? In april bieden wij u voor al onze tv-klanten gratis films en programma's op aanvraag aan. Wij bieden ook concerten aan die u gratis kunt bekijken op Pickx Live (kanaal 12 of 14), van 3 tot 19 april.

Hoe kan ik de gratis on-demand films bekijken?

Gratis films zijn beschikbaar via uw decoder.

• Druk op de knop on demand of shop van uw Proximus-afstandsbediening.
  • Ga naar Films, dan Speciaal voor de hele familie!
  • Maak uw keuze!

Hoe bekijk ik Pickx Live?

U kunt Pickx Live (kanaal 12 of 14) bekijken op uw tv (via uw decoder), computer (via www.proximuspickx.be), smartphone of tablet (via Pickx-app).

Wat moet ik doen als Pickx Live niet op het aangegeven kanaal staat?

U hebt waarschijnlijk uw kanalen hernummerd en Pickx Live is verhuisd naar een ander kanaal. U kunt eenvoudig Pickx Live vinden op de tv-gids:

1. Druk op de tv-gids-knop op uw afstandsbediening of de tv-gids knop op de app of website.
  2. Zoek in de tv-gids naar het kanaal Pickx Live.