×

HLN of Le Soir digitaal lezen

Kun je de HLN+ artikels niet meer lezen?
Het kan zijn dat je, omwille van een technisch probleem, geen toegang meer hebt tot alle artikels van Het Laatste Nieuws. Om dit te verhelpen, doorloop je opnieuw de procedure hieronder voor HLN. In stap 5 gebruik je je bestaande HLN-account. Daarna kun je opnieuw de artikels raadplegen op al je toestellen met die account.

Als privé-klant met een pack van Proximus krijgt je My e‑Press. Dit is je digitale toegang tot alle artikels van Het Laatste Nieuws of van Le Soir. Even je toegang en je account in orde brengen en dan kun je deze artikels lezen op je gsm, tablet of computer.

Voor wie?

Wie privé-klant is en op zijn aanrekening een internetpack – behalve het Epic-gamma – heeft, krijgt toegang tot My e‑Press: 1 digitaal abonnement van ofwel Het Laatste Nieuws of wel Le Soir. We tonen je in MyProximus of je My e‑Press hebt.

Kies je krant

Bevestig eenmalig in MyProximus de toegangsgegevens tot de krant van je voorkeur. Ben je al ingeschreven op MyProximus? Houd je toegangsgegevens van MyProximus bij de hand en ga als volgt te werk om artikels gratis te lezen:

1. Via de MyProximus-app: Tik op Producten .
    Via de MyProximus-website: Klik op onderstaande knop en meld je aan op MyProximus.
    Bekijk je My e‑Press
  2. Ga na of je aangemeld bent als beheerder. Check ook of je er je vast internetziet. Zo niet kun je dit toevoegen.
  3. Scrol naar beneden tot je My e‑Press ziet. Zie je dit niet en klopt alles in stap 2? Dan heb je helaas geen recht op My e‑Press, tenzij je overschakelt naar een conform pack (uitgezonderd Epic Combo).
  4. Klik op My e-Press en selecteer HLN en klik op Start met lezen.
  5. Je komt terecht op de registratiepagina van HLN.be. Klik op Activeer hier met je MyProximus login. Ga na wat voor je van toepassing is:
    • Had je al een e-mailadres om in te loggen bij HLN, mag je dit gebruiken.
    • Had je nog geen HLN-account, geef je e-mailadres op om een account aan te maken. Vul je verdere gegevens in en accepteer de voorwaarden om je account aan te maken. Bevestig je e-mailadres en HLN-account in de e-mail die je hierover van HLN.be ontvangt.
  6. Open Het Laatste Nieuws (app, digitale krant of website). Meld je aan met het e-mailadres dat je net hebt opgegeven en het bijbehorende wachtwoord. Vanaf nu kun je de krant lezen in digitaal formaat of alle artikels lezen via de app en via het web. Je kun ditzelfde e-mailadres gebruiken op verschillende toestellen (computer, smartphone, tablet) om je aan te melden bij de krant.
  1. Via de MyProximus-app: Tik op Producten .
    Via de MyProximus-website: Klik op onderstaande knop en meld je aan op MyProximus.
    Bekijk je My e‑Press
  2. Ga na of je aangemeld bent als beheerder. Check ook of je er je vast internetziet. Zo niet kun je dit toevoegen.
  3. Scrol naar beneden tot je My e‑Press ziet. Zie je dit niet en klopt alles in stap 2? Dan heb je helaas geen recht op My e‑Press, tenzij je overschakelt naar een conform pack (uitgezonderd Epic Combo).
  4. Klik op My-ePress en selecteer Le Soir en klik op Start met lezen.
  5. Je komt terecht op de registratiepagina van Le Soir (in het Frans). Ga na wat voor je van toepassing is:
    • Had je al een e-mailadres om in te loggen bij Le Soir? Vul dit in bij Connectez-vous à votre compte Le Soir en klik op Je me connecte.
    • Had je nog geen Le Soir-account? Geef bij Ou créez un compte je e mailadres op om een account aan te maken. Vul je verdere gegevens in en accepteer de voorwaarden om je profiel aan te maken. Klik op Je m'inscris.
  6. Klik op Je me connecte à MyProximus en vervolgens op Je valide mon abonnement om je toegang te bevestigen.
  7. Open Le Soir (app of website). Meld je aan met het e-mailadres dat je net hebt opgegeven en het bijbehorende wachtwoord. Vanaf nu kun je de krant lezen in digitaal formaat of alle artikels lezen via de app en via het web. Je kunt ditzelfde e-mailadres gebruiken op verschillende toestellen (computer, smartphone, tablet) om je aan te melden bij de krant.

Lukt het niet of heb je een vraag?

• Wil je liever de krant in een andere taal? Je kunt 1 keer om de 30 dagen wisselen volgens het stappenplan hierboven. De wijziging is actief na maximum 24 uur.
  • Had je al een betalend (digitaal) abonnement bij deze kranten? Wil je dit opzeggen? Neem hiervoor contact op met de lezersservice van Het Laatste Nieuws of met de lezersservice van Le Soir.
  • Zie je in MyProximus niet de vermelding My e‑Press? Ben je aangemeld als beheerder en zijn al je producten er toegevoegd (ook je vast internet)? Is My e-Press er dan nog steeds niet zichtbaar? Dan komt je niet in aanmerking tenzij je overschakelt naar een conform pack (uitgezonderd Epic Combo). Je kunt My e-Press bij Proximus niet apart aankopen.
  • Kun je niet inloggen bij de krant? Kun je niet alle artikels lezen? Kun je ze niet op al je toestellen lezen? Ga na, zoals hierboven vermeld, of je onder Mijn Producten in MyProximus je krant aangevinkt ziet staan onder My e‑Press. Is dat in orde? Raadpleeg dan de helppagina’s van Het Laatste Nieuws of de helppagina’s van Le Soir.
  • Heb je meerdere packs en zie je meerdere keren My e‑Press in MyProximus? Per MyProximus-account krijg je maximum 2 toegangen. Koppel bv. één pack aan Het Laatste Nieuws en het andere pack aan Le Soir.
  • Wil je het My e‑Press abonnement stopzetten? Omdat het abonnement inbegrepen is in je Pack, moet je bij Proximus niet speciaals doen. Wil je je account van bij de krant schrappen, contacteer dan de lezersservice van Het Laatste Nieuws of met de lezersservice van Le Soir.