Hoe uw modem vervangen door de b-box 3?

U ontving een nieuwe b-box 3? Vervang uw b-box 2 door de nieuwe versie.

B-box 3-modem
Uw b-box 2 modem door een nieuwe b-box 3 vervangen In deze video wordt uitgelegd hoe u uw oude b-box 2-modem kunt loskoppelen en uw nieuwe b-box3 in de plaats hiervan kunt aansluiten.

Hoe installeert u uw nieuwe modem?

  1. De wifi-toegangscodes staan achteraan op de b-box 3. De naam van uw draadloze netwerk (bv. WiFi-2.4-12AB) staat naast het woord SSID en zijn wachtwoord (bv. A1B2C3D4) naast de woorden Wireless key. Noteer ze op een memokaartje voor u de installatie start. Zo hebt u ze meteen bij de hand als u nog toestellen wilt aansluiten op het wifi-netwerk.
  2. Plaats de modems naast elkaar.
  3. Schakel uw oude b-box 2 uit (schakelaar op 0) en trek de stekker uit het stopcontact.
  4. Controleer of de b-box 3 uitgeschakeld is (schakelaar op 0) en steek de stekker in het stopcontact. Gebruik zeker de nieuwe voedingskabel die bij de nieuwe b-box 3 zit.
  5. Koppel nu de gele ethernetkabels van uw oude b-box 2 los en sluit ze aan op de b-box 3. Doe nu hetzelfde met de zwarte of blauwe tv-kabel.
  6. Schakel de b-box 3 in (schakelaar op I). Maximaal 30 minuten later brandt het lampje internet .

Uw b-box 3 is klaar voor gebruik! U kunt meteen tv kijken, bellen en surfen. Uw oude b-box 2 brengt u gewoon naar een Recupel-punt of een Kringwinkel in uw buurt.

Draadloos surfen?

Druk 2 seconden op de wifi-toets van uw b-box 3. Zodra het wifi-lampje brandt kunt u uw toestel verbinden met het wifi-netwerk.

Heeft deze info u geholpen?

Dank u


Meer

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Proximus Forum

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact