Uw USB-modem of wifi-router installeren

U wilt surfen met uw computer via het 4G/3G-netwerk? De installatie van de USB-modem of wifi-router gebeurt in enkele muisklikken.

Verbind uw USB modem of wifi-router met het internet

1. Zet uw wifi-router aan of sluit uw USB-modem aan op de USB-poort van uw computer.
  2. Maak eerst verbinding met het wifi-netwerk vanaf uw computer. De naam (SSID) en het wachtwoord (Wi-Fi Key) van uw wifi-netwerk staan vermeld op de Vodafone Mobile Wi-Fi Reminder Card die bij uw USB-modem of wifi-router geleverd werd.
  3. Surf naar het configuratiemenu van uw router op http://vodafonemobile.wifi met een recente internetbrowser.
  4. Toets uw pincode in het veld Huidige pincode invoeren in en klik op OK.
    Bent u uw pincode vergeten? Na 3 foutieve pogingen zal er om uw pukcode gevraagd worden. Voer de pukcode in om uw simkaart te deblokkeren.

U bent nu met het internet verbonden.

Activeer roaming om te surfen in het buitenland

1. Surf naar het configuratiemenu van uw router op http://vodafonemobile.wifi met een recente internetbrowser.
  2. Geef in het veld Wachtwoord admin in en klik op Inloggen.
  3. Klik in de tab Mobile Wi-Fi op Mobiel breedband.
  4. Klik op Verbinding.
  5. Vink het vakje naast Automatisch verbinding maken, ook tijdens roaming aan en klik op Opslaan.

U kunt uw USB-modem of wifi-router nu ook in het buitenland gebruiken.