×

Uw USB-modem of wifi-router installeren

U wilt surfen op uw computer via het 4G of 3G netwerk? De installatie van de USB-modem of wifi-router gebeurt in enkele muisklikken.

Vodafone Mobile Broadband
Windows 10
  1. Steek uw simkaart in uw USB-modem.
  2. Sluit deze aan op een vrije USB-poort van uw computer. De installatie van de software begint automatisch.
    Lukt het niet ? Download en installeer dan zelf de software.
    Downloaden
  3. Volg de instructies op het scherm.
Windows 8.1 of Windows 8
  1. Steek uw simkaart in uw USB-modem.
  2. Sluit deze aan op een vrije USB-poort van uw computer. De installatie van de software begint automatisch.
  3. Download en installeer de Vodafone Mobile Broadband-app.

Windows Store

4. Start de app.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Windows 7
  1. Download en installeer de Vodafone Mobile Broadband-app.

Downloaden

2. Steek uw simkaart in uw USB-modem.
  3. Sluit deze aan op een vrije USB-poort van uw computer.
  4. Start de app.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Mac
  1. Download en installeer de Vodafone Mobile Broadband-app.

Mac OS X 10.6 of hoger

2. Steek uw simkaart in uw USB-modem.
  3. Sluit deze aan op een vrije USB-poort van uw computer.
  4. Start de app.
  5. Volg de instructies op het scherm.