×

Kaart met het netwerkbereik

Controleer het bereik en de kwaliteit van het netwerk voor oproepen en sms'en, mobiel internet (4G en 3G), glasvezel en het Internet of Things (LoRaWAN). Geef een adres in of klik op de kaart om in te zoomen.

Het netwerkbereik op de kaart is gebaseerd op theoretische berekeningen. Het werkelijke netwerkbereik kan ook verschillen omwille van externe factoren zoals hoogteverschil, type gebouw, type isolatie, enz.

U kunt zich niet aanmelden? Stel uw gsm of tablet in.