Uw mailbox beveiligen met een gratis antivirus of antispam

Als u thuis met Proximus surft, kunt u uw mailboxen gratis beveiligen met een antivirus en een antispam.

1. Log in op Proximus Mail met uw e-mailadres en het paswoord van uw mailbox. Om snel toegang te krijgen tot Proximus mail surft u naar http://webmail.proximus.be/.

Log in op Proximus Mail
    Opgelet, uw e-mailadres en het wachtwoord van uw mailbox zijn verschillend van uw MyProximus gebruikersnaam en wachtwoord!
  2. Ga naar Configuratie.
  3. Klik op E-mail.
  4. Klik op Beveiliging.
  5. Selecteer Antispam of Antivirus en activeer of deactiveer deze opties.
  6. Sla uw instellingen op.

De antivirus- en antispambeveiliging wordt onmiddellijk geactiveerd of gedeactiveerd. Na elke wijziging ziet u een bevestigingsbericht op het scherm.