Een handtekening in uw e-mails plaatsen

U kunt een handtekening instellen en deze automatisch in uw verzonden e-mails plaatsen. Vaak bevat zo’n handtekening uw contactgegevens en eventueel een persoonlijke tekst.

Uw handtekening wordt enkel geplaatst in e-mails die u zelf opmaakt en verstuurt. Ze verschijnt dus niet wanneer u een e-mail beantwoordt of doorstuurt.

 1. Log in op Proximus Webmail met uw e-mailadres en het paswoord van uw mailbox. Om snel toegang te krijgen tot Proximus Webmail surft u naar http://webmail.proximus.be/ of klikt u op het Webmail icoon rechts bovenaan.

  Log in op Proximus Webmail
  Opgelet, uw e-mailadres en het wachtwoord van uw mailbox zijn verschillend van uw MyProximus gebruikersnaam en wachtwoord!
 2. Ga naar Configuratie.
 3. Klik op E-mail.
 4. Klik op Handtekeningen.
 5. Klik op Toevoegen.
 6. Geef uw nieuwe handtekening een naam en kies of u deze handtekening bovenaan of onderaan uw e-mails wilt plaatsen. Vink het vakje "Standaard handtekening" aan om deze handtekening automatisch in al uw verzonden e-mails te plaatsen. Schrijf daarna de tekst van uw handtekening in het lege veld en klik op OK.
 7. Klik op Opslaan om uw nieuwe handtekening te bewaren.

U kunt meerdere handtekeningen toevoegen, bewerken of verwijderen door de bovenstaande stappen te herhalen. Om een andere handtekening in te stellen als standaardhandtekening, klikt u op Bewerken en vinkt u het vakje "Standaardhandtekening" aan.

Heeft deze info u geholpen?

Dank u


Meer

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Proximus Forum

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact