×

Een handtekening in uw e-mails plaatsen

U kunt een handtekening instellen en deze automatisch in uw verzonden e-mails plaatsen. Vaak bevat zo’n handtekening uw contactgegevens en eventueel een persoonlijke tekst. U kunt een handtekening instellen in de Proximus Webmail of in de Proximus Mail-app:

Via Proximus Webmail (Aanbevolen)

1. Log in op Proximus Webmail met uw e-mailadres en het paswoord van uw mailbox.
  2. Klik op Blauw Instellingen icoon (3 lijnen) rechts bovenaan.
  3. Klik op Instellingen.
    Klik op "Instellingen".
  4. Klik op E-mail.
  5. Klik op Ondertekeningen.
  6. Klik op Ondertekening toevoegen.
    Klik op "Ondertekeningen" in het E-mail dropdownmenu en vervolgens op "Ondertekening toevoegen".
  7. Geef uw nieuwe handtekening een naam en schrijf de tekst van uw handtekening in het lege veld. Kies of u deze handtekening bovenaan of onderaan uw e-mails wilt plaatsen. Klik op Opslaan om uw nieuwe handtekening te bewaren.

Klaar! Uw handtekening is nu ingesteld. Om uw handtekening aan te passen, klik op Bewerken naast uw handtekening. Om een handtekening te verwijderen, klik op Prullenbak icoon.

U kunt verschillende handtekeningen instellen (of helemaal geen) voor nieuwe berichten en voor berichten die u beantwoordt of doorstuurt.

• Om een handtekening in te stellen voor nieuwe berichten, selecteer uw handtekening in het veld Standaard ondertekening voor nieuwe berichten.
  • Om een handtekening in te stellen voor berichten die u beantwoordt of doorstuurt, selecteer uw handtekening in het veld Standaard ondertekening bij reageren of doorsturen.

Via de Proximus Mail-app

1. Open de Proximus Mail-app. Indien nodig, meld u aan met uw e-mailadres en wachtwoord.
  2. Tik op Purple Settings icon (3 bars) bovenaan links.
  3. Tik op Instellingen & Help onderaan.
  4. Tik op Ondertekening.
  5. Beweeg de slider naast Ondertekening ingeschakeld naar rechts zodat deze paars wordt.
  6. Tik op Ondertekening.
  7. Schrijf de tekst die u wilt gebruiken voor uw handtekening en tik op Opslaan.

Klaar! Uw handtekening is nu ingesteld. Meer handtekeningopties zijn beschikbaar in de Proximus Webmail.