Wachtwoord van uw mailbox

Bent u het wachtwoord van uw mailbox vergeten? Log in op MyProximus om een nieuw wachtwoord in te stellen. Als u uw mailbox voor het eerst gebruikt, activeer uw mailbox door het tijdelijke wachtwoord op uw activeringsbrief in te geven.

Kunt u niet inloggen op MyProximus, omdat u geen klant bent? Contacteer onze klantendienst.

1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

Bekijk uw producten
  2. Klik op Proximus Mail.
  3. Selecteer de gewenste mailbox in het dropdownmenu links.
  4. In het veld Geef het nieuwe wachtwoord in rechts, typ een wachtwoord dat tussen de 8 en 15 karakters lang is, minstens 1 nummer en 1 hoofdletter bevat, speciale karakters zijn toegestaan. Speciale karakters zijn toegestaan.
  5. Herhaal het wachtwoord in het veld Bevestig het nieuwe wachtwoord.
  6. Klik vervolgens op AanpassenAls uw nieuwe wachtwoord goed werd geregistreerd, dan ziet u een bevestigingsbericht.

De wijziging geldt automatisch voor alle e-mailadressen die gelinkt zijn aan deze mailbox. Vanaf nu moet u dit wachtwoord zowel gebruiken om e-mails te verzenden en ontvangen of om uw e-mail in te stellen op uw gsm, tablet of computer (Outlook, Apple Mail, enz.).