×

Een out-of-office instellen

Gaat u even op vakantie? Of bent u enkele dagen onbereikbaar wegens ziekte? Stel dan een out-of-office-bericht in. Dit afwezigheidsbericht wordt automatisch verzonden als antwoord op de e-mails die u ontvangt.

1. Log in op Proximus Webmail met uw e-mailadres en het paswoord van uw mailbox.
  2. Klik op Blauw Instellingen icoon (3 lijnen) rechts bovenaan.
  3. Klik op Instellingen.
    Klik op "Instellingen".
  4. Klik op E-mail.
  5. Klik op Afwezigheidsmelding.
  6. Stel een out-of-office op en activeer dit bericht door het vakje Inschakelen aan te vinken. Klik tenslotte op de knop Opslaan.
    Klik op "Afwezigheidsmelding" in het E-mail dropdownmenu.

Uw bericht zal worden verzonden als antwoord op het eerste bericht van iedere afzender, dus één keer per afzender. De ontvangen e-mails worden bewaard in uw mailbox.