×

E-mails verzenden en ontvangen

Gebruik Proximus Webmail op uw computer en de Proximus Mail-app op uw smartphone of tablet om eenvoudig e-mails te verzenden en ontvangenZo hoeft u niets te configureren!

Proximus Webmail gebruiken op uw computer

Gebruik Proximus Webmail op eender welke computer, smartphone of tablet, ook in het buitenland. Het enige wat u hiervoor nodig hebt, is een internetbrowser:

1. Log in op Proximus Webmail met het e-mailadres en het paswoord van uw mailbox.
    Als u uw mailbox voor het eerst gebruikt, activeer uw mailbox met het tijdelijke wachtwoord op uw activeringsbrief of wijzig uw wachtwoord.
  2. Uw mailbox opent zich in uw Postvak In, waar u al uw gelezen en ongelezen berichten terugvindt.

Met Proximus Webmail kunt u e-mails verzenden en ontvangen, uw contacten en agenda beheren, een handtekening plaatsen, regels of een automatisch antwoord instellen voor uw e-mails. U kunt zelf (maximaal 100) mappen aanmaken om uw e-mails te bewaren.

De Proximus Mail-app gebruiken op uw smartphone of tablet

Gebruik de Proximus Mail applicatie op uw smartphone of tablet, ook in het buitenland. De app is beschikbaar voor Android en iOS:

1. Download en installeer de Proximus Mail-app.
  2. Open de Proximus Mail-app en log in met het e-mailadres en het paswoord van uw mailbox.
    Als u uw mailbox voor het eerst gebruikt, activeer uw mailbox met het tijdelijke wachtwoord op uw activeringsbrief of wijzig uw wachtwoord.
  3. Uw mailbox opent zich in uw Postvak In, waar u al uw gelezen en ongelezen berichten terugvindt.

Met de Proximus Mail-app kunt u e-mails te verzenden en ontvangen, uw kalender beheren of een handtekening plaatsen in uw e-mails. Voor meer opties raadpleegt u best de Proximus Webmail.