Uw e-mails doorsturen naar een ander e-mailadres

Stuur uw inkomende e-mails automatisch door naar een ander e-mailadres. Zo kunt u bijvoorbeeld de mails die u ontvangt op uw e-mailadres van Proximus laten doorsturen naar uw Gmail-account. Deze e-maildoorschakeling wordt ook wel eens herroutering of mail forward genoemd.

De ontvangen e-mails worden enkel bewaard in de mailbox waarnaar u ze doorstuurt.

1. Log in om uw e-mailinstellingen te beheren.
  2. Ga naar de box E-mails en selecteer de betrokken mailbox in het dropdownmenu.
  3. Klik op Mijn mailbox-instellingen beheren.
  4. Klik op Mail doorsturen.
  5. Selecteer Het doorsturen inschakelen.
  6. Vul het e-mailadres in waarnaar uw berichten moeten worden doorgestuurd.
  7. Sla uw instellingen op.

Vanaf nu worden alle inkomende e-mails van de betreffende mailbox automatisch doorgestuurd naar het gekozen e-mailadres. Wilt u uw mails niet meer doorsturen? Herhaal dan gewoon de bovenstaande stappen, maar vink Het doorsturen uitschakelen aan om de e-maildoorschakeling te deactiveren.