×

E-mailadressen opslaan in uw adresboek

Sla de e-mailadressen van uw contactpersonen op in uw adresboek, zodat u hen gemakkelijker en sneller kunt mailen. Als u een distributielijst aanmaakt, kunt u in één klik een e-mail versturen naar verschillende contacten tegelijk.

Wilt u een nieuwe contactpersoon toevoegen?

1. Log in op Proximus Webmail met uw e-mailadres en het paswoord van uw mailbox.
  2. Klik op Adresboek links bovenaan.
  3. Klik op Nieuw.
  4. Klik op Contactpersoon toevoegen.
    Klik op "Adresboek" > "Nieuw" > "Contactpersoon toevoegen".
  5. Vul één of meerdere velden in en voeg eventueel een foto van uw contactpersoon toe via de knop Bestand uploaden. Klik daarna op Opslaan.

Om de gegevens van een contactpersoon te wijzigen of te verwijderen, selecteert u deze persoon en klikt u op de knop Bewerken of op de knop Verwijderen.

Wilt u een nieuwe distributielijst toevoegen?

1. Log in op Proximus Webmail met uw e-mailadres en het paswoord van uw mailbox.
  2. Klik op Adresboek links bovenaan.
  3. Klik op Nieuw.
  4. Klik op Distributielijst toevoegen.
    Klik op "Adresboek" > "Nieuw" > "Distributielijst toevoegen".
  5. Geef uw nieuwe distributielijst een naam, voeg contactpersonen toe aan uw lijst en druk daarna op Lijst aanmaken:
    • Klik op Paars contacticoon om contactpersonen uit uw adresboek te selecteren.
    • Typ een naam en een e-mailadres in het veld Contactpersoon toevoegen ... en druk op enter om dit e-mailadres aan uw distributielijst toe te voegen.

Om een distributielijst te wijzigen of te verwijderen, selecteert u deze lijst en klikt u op de knop Bewerken of op de knop Verwijderen.