×

E-mailadressen opslaan in je adresboek

Sla de e-mailadressen van je contactpersonen op in je adresboek, zodat je hen gemakkelijker en sneller kunt mailen. Als je een distributielijst aanmaakt, kun je in één klik een e-mail versturen naar verschillende contacten tegelijk.

Wil je een nieuwe contactpersoon toevoegen?

1. Log in op Proximus Webmail met je e-mailadres en het paswoord van je mailbox.
  2. Klik op Adresboek links bovenaan.
  3. Klik op Nieuw.
  4. Klik op Contactpersoon toevoegen.
    Klik op "Adresboek" > "Nieuw" > "Contactpersoon toevoegen".
  5. Vul één of meerdere velden in en voeg eventueel een foto van je contactpersoon toe via de knop Bestand uploaden. Klik daarna op Opslaan.

Om de gegevens van een contactpersoon te wijzigen of te verwijderen, selecteer je deze persoon en klik je op de knop Bewerken of op de knop Verwijderen.

Wil je een nieuwe distributielijst toevoegen?

1. Log in op Proximus Webmail met je e-mailadres en het paswoord van je mailbox.
  2. Klik op Adresboek links bovenaan.
  3. Klik op Nieuw.
  4. Klik op Distributielijst toevoegen.
    Klik op "Adresboek" > "Nieuw" > "Distributielijst toevoegen".
  5. Geef je nieuwe distributielijst een naam, voeg contactpersonen toe aan je lijst en druk daarna op Lijst aanmaken:
    • Klik op Paars contacticoon om contactpersonen uit je adresboek te selecteren.
    • Typ een naam en een e-mailadres in het veld Contactpersoon toevoegen ... en druk op enter om dit e-mailadres aan je distributielijst toe te voegen.

Om een distributielijst te wijzigen of te verwijderen, selecteer je deze lijst en klik je op de knop Bewerken of op de knop Verwijderen.