Wachtwoord van Smart Wi-Fi of Wi-Fi Hotspots

Bent u de login of het wachtwoord van  Smart Wi-Fi of Wi-Fi Hotspots vergeten? Of wilt u deze wijzigen? Enkel als de eigenaar van uw account kunt u op elk moment uw login opvragen, of een nieuwe login en/of een nieuw wachtwoord instellen via MyProximus.

1. Log in om uw Smart Wi-Fi of Wi-Fi Hotspots-account(s) te beheren.
  2. Als u meer dan één Smart Wi-Fi of Wi-Fi Hotspots-account hebt gekregen, selecteer dan eerst het abonnement (vast internet, mobiel internet of gsm) dat verbonden is met de account waarvan u de login of het wachtwoord wilt wijzigen.
  3. U ziet uw huidige login. Klik op de link Wijzigen, die u terugvindt naast uw huidige login en wachtwoord, om deze aan te passen.
  4. Kies een nieuwe login of een nieuw wachtwoord:
    • Uw wachtwoord moet steeds bestaan uit exact 8 karakters, met minstens 1 letter en 1 cijfer.
    • Uw login moet steeds eindigen op @proximuswifi.be. Voor het deel vóór het @-teken kiest u een reeks van 1 tot 30 karakters.
  5. Klik op Bevestigen om de wijzigingen op te slaan.

Vergeet niet om u te verbinden met uw nieuwe Smart Wi-Fi of Wi-Fi Hotspots login en wachtwoord als u zich automatisch wilt blijven verbinden met de Smart Wi-Fi of Wi-Fi Hotspots.