Wat is het verschil tussen Smart Wi-Fi en Wi-Fi Hotspots?

U kunt zich verbinden via Smart Wi-Fi in België of een Wi-Fi Hotspot in het buitenland. Wat is nu precies het verschil?

• Bij Smart Wi-Fi surft u via het netwerk Proximus Smart Wi-Fi. De Wi-Fi Hotspots daarentegen hebben een andere naam die het woord FON bevat (in het buitenland).
  • Smart Wi-Fi is enkel beschikbaar in België. In het buitenland vindt u voorlopig enkel Wi-Fi Hotspots.
  • Smart Wi-Fi kan u meestal identificeren op basis van uw simkaart. In principe hebt u dus zelfs geen login en wachtwoord nodig.
  • Als u zich verbindt via Smart Wi-Fi behoudt u tijdens het inloggen uw internetverbinding. Bij een Wi-Fi Hotspot kan uw internet tijdens de omschakeling van 3G/4G naar wifi even wegvallen.
  • Via Smart Wi-Fi surft u nog sneller dan op een Wi-Fi Hotspot, omdat u beschikt over meer bandbreedte (Max. 50 Mbps vs. max. 3 Mbps).
  • Smart Wi-Fi biedt een nog betere beveiliging dan een Wi-Fi Hotspot.

Dankzij Smart Wi-Fi kunt zich op een meer comfortabele manier verbinden met het Internet in België.