Startersgids en handleiding voor Home View

Stopzetting van de Home Control/Home View-dienst

Op 31 januari 2018 wordt de Home Control/Home View-dienst gedesactiveerd. Hij wordt sinds 1 november 2017 niet langer gefactureerd.

Wat gebeurt er met uw huidige apparatuur?

Die zal niet langer kunnen functioneren zoals dat vandaag het geval is: zo zal u geen toegang meer hebben tot uw camera via het web en/of uw app. U zal niet langer worden verwittigd via sms als er beweging wordt gedetecteerd. We kunnen niet waarborgen dat u uw apparatuur met andere diensten zal kunnen gebruiken.

Hoe Home Control/Home View vervangen?

We stellen u kortingsbonnen voor om tot 31 januari 2018 tegen verminderde prijs apparatuur van de firma Chacon aan te kopen. We willen u vragen de documenten in te kijken die u met de post hebt ontvangen. De apparatuur van Chacon biedt andere functionaliteiten dan Home Control/Home View. Voor meer informatie over de apparatuur van Chacon en de installatie ervan: surf naar www.chacon.be.

Voor meer informatie over de stopzetting van de Home Control/Home View-dienst kan u ons contacteren op 0800 22 800 (particulieren) of 0800 22 500 (zelfstandigen en kleine ondernemingen).

Hebt u onlangs ingetekend op Home View? Download onze startersgids met stapgeswijze instructies over de installatie van uw Home View-oplossing of download onze handleiding om alle Home View-functionaliteiten in gebruik te nemen.

  • De Home View-startersgids (.pdf) begeleidt u stap voor stap door de installatie en activering van de Home View-dienst, zodat u gemakkelijk alle nodige operaties kunt uitvoeren.
  • De Home View-handleiding (.pdf) biedt u een overzicht van alle functies van uw Home View-oplossing en legt uit hoe u ze gemakkelijk kunt gebruiken.

Heeft deze info u geholpen?

Dank u


Meer

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Proximus Forum

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.