Startersgids en handleiding voor Home View

Stopzetting van de Home Control/Home View-dienst

Op 31 januari 2018 wordt de Home Control/Home View-dienst gedesactiveerd. Hij wordt sinds 1 november 2017 niet langer gefactureerd.

Wat gebeurt er met je huidige apparatuur?

Die zal niet langer kunnen functioneren zoals dat vandaag het geval is: zo zal je geen toegang meer hebben tot je camera via het web en/of je app. Je zal niet langer worden verwittigd via sms als er beweging wordt gedetecteerd. We kunnen niet waarborgen dat je je apparatuur met andere diensten zal kunnen gebruiken.

Hoe Home Control/Home View vervangen?

We stellen je kortingsbonnen voor om tot 31 januari 2018 tegen verminderde prijs apparatuur van de firma Chacon aan te kopen. We willen je vragen de documenten in te kijken die je met de post hebt ontvangen. De apparatuur van Chacon biedt andere functionaliteiten dan Home Control/Home View. Voor meer informatie over de apparatuur van Chacon en de installatie ervan: surf naar www.chacon.be.

Voor meer informatie over de stopzetting van de Home Control/Home View-dienst kan je ons contacteren op 0800 22 800 (particulieren) of 0800 22 500 (zelfstandigen en kleine ondernemingen).

Heb je onlangs ingetekend op Home View? Download onze startersgids met stapgeswijze instructies over de installatie van je Home View-oplossing of download onze handleiding om alle Home View-functionaliteiten in gebruik te nemen.

  • De Home View-startersgids (.pdf) begeleid je stap voor stap door de installatie en activering van de Home View-dienst, zodat je gemakkelijk alle nodige operaties kunt uitvoeren.
  • De Home View-handleiding (.pdf) bied je een overzicht van alle functies van je Home View-oplossing en legt uit hoe je ze gemakkelijk kunt gebruiken.

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: