×

Je SCART/Péritel-kabel vervangen door een HDMI-kabel

De aansluiting van je tv-decoder op je tv met een HDMI-kabel in plaats van een SCART/Péritel-kabel garandeert een betere beeldkwaliteit. We leggen uit hoe het moet:

1. Controleer dat je tv een HDMI-aansluiting heeft.
  2. Koppel je SCART/Péritel-kabel los van je decoder.
  3. Sluit je HDMI-kabel aan op je decoder.
  4. Koppel de SCART/Péritel-kabel los van je tv.
  5. Sluit je HDMI-kabel aan op je tv.
  6. Als het tv-beeld niet automatisch terugkeert, druk je op de EXT-toets van je afstandsbediening tot het beeld opnieuw verschijnt. Werkt het nog steeds niet? Neem de afstandsbediening van je tv en druk op de knop Source, Ext, Input of VCR (afhankelijk van het tv-model).

Zo kun je je tv met een betere beeldkwaliteit bekijken.

Je Scart-kabel vervangen door een HDMI-kabel Volg deze instructies om je scart-kabel te vervangen door een HDMI-kabel en de beeldkwaliteit op HD-kanalen zal bemerkelijk beter zijn.