×

Uw Favoriete App veranderen

Bij sommige abonnementen krijgt u het verbruik van uw favoriete app gratis, zowel in België als in de EU. Standaard is dit Whatsapp, maar u kunt één keer per maand een andere app kiezen via MyProximus.

Favoriete App veranderen via de MyProximus-app

1. Open de MyProximus-app. Als u deze nog niet hebt, moet u die eerst downloaden.
  2. Selecteer de rubriek Producten en tik op het mobiele nummer dat u wilt wijzigen.
  3. Tik op Opties en dan Populair.
  4. Tik op Mijn favoriete app.
  5. Selecteer de app die u vanaf nu gratis wilt gebruiken. De aanpassing gebeurt om middernacht.

Favoriete App veranderen via de MyProximus-website

Kies de app die u gratis wilt gebruiken en klik op bevestigen
  1. Log in op de MyProximus-website.
  2. Er zijn 2 mogelijkheden:
    • Ziet u de box Mijn Favoriete App?
      1. Kies de app die u vanaf nu gratis wilt gebruiken.
      2. Klik op Bevestigen. De aanpassing gebeurt om middernacht.
    • Ziet u de box Mijn Favoriete App niet?
      1. Klik op de tab Mijn Producten.
      2. Klik op het telefoonnummer waarvan u de favoriete app wilt aanpassen.
      3. Klik in de box Opties op de tab Actief.
      4. Klik op Kies de app die je onbeperkt wilt gebruiken.
      5. Kies de app die u vanaf nu gratis wilt gebruiken.
      6. Klik op Bevestigen. De aanpassing gebeurt om middernacht.

U kunt 1x per maand een andere Favoriete App kiezen.

Het verbruik van uw favoriete app wordt niet gefactureerd en gaat ook niet van uw bundel af, in België noch in de EU.