×

Je favoriete app

Bij sommige abonnementen krijg je het verbruik van je favoriete app gratis, zowel in België als in de EU. Cool, toch?

Wat is je favoriete app?

Als je een Mobilus, Full Control of Bizz Mobile (S, M, L of XL) abonnement hebt, dan kun je een favoriete app kiezen waarmee je onbeperkt kunt surfen in België of in de EU. Het verbruik van deze app is gratis: het wordt niet gefactureerd en gaat ook niet van je bundel af.

Standaard is je favoriete app Whatsapp, maar je kunt deze één keer per maand wijzigen in Facebook, Snapchat, Twitter, Instagram of Pinterest via MyProximus. Er kan slechts één app tegelijkertijd actief zijn.

Facebook, WhatsApp, SnapChat, Twitter, Instagram & Pinterest

Hoe wijzig je je favoriete app via MyProximus?

Dit kan makkelijk via de MyProximus-app of website:

1. Log in op MyProximus om je producten te bekijken.

Bekijk je producten
  2. Klik op Mijn Producten en dan op je gsm-nummer.
  3. onder Opties bovenaan de pagina, klik op de paarse Favoriete app box. Je ziet nu je favoriete app.
  4. Kies de app die je vanaf nu gratis wilt gebruiken.
  5. Een pop-up venster verschijnt. Vink de box met de algemene voorwaarden aan en klik op Activeer. De aanpassing gebeurt om middernacht.
  1. Open de MyProximus-app. Zorg ervoor dat je altijd de laatste versie van de app hebt of als je deze nog niet hebt, kan je deze downloaden en installeren
  2. Tik op Producten .
  3. Scrol naar beneden en tik op de Mijn gsm-kaart.
  4. Scrol naar beneden tot je Mijn favoriete app ziet.
  5. Selecteer de app die je vanaf nu gratis wilt gebruiken. De aanpassing gebeurt om middernacht.

Welke favoriete app kies je best?

Je kiest best voor de app die het meeste data verbruikt. Heb je geen idee welke app het meeste data verbruikt? Kijk dan het dataverbruik op je toestel na:

1. Tik op Instellingen in het hoofdmenu.
  2. Tik op Netwerk & internet of Verbindingen. Tik op Gegevensgebruik(of Dataverbruik). Op sommige Android-toestellen zie je deze optie mogelijk direct in het instellingenmenu.
  3. Je kunt nu nakijken hoeveel data elke app gebruikt. Als je het gebruik beter in de gaten wilt houden, dan kun je een specifieke periode kiezen.
  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Mobiel netwerk of Mobiele Data. Als je een iPad hebt, tik op Mobiele Data.
  3. Je kunt nu nakijken hoeveel gegevens elke app gebruikt. Als je het verbruik beter in de gaten wilt houden vanaf nu, tik op Stel gegevens opnieuw in.

Wil je graag weten hoe je ook minder data kunt verbruiken voor andere apps? Lees dan onze tips om goedkoper te surfen.