×

Uw favoriete app veranderen

Bij sommige abonnementen krijgt u het verbruik van uw favoriete app gratis, zowel in België als in de EU. Standaard is dit Whatsapp, maar u kunt één keer per maand een andere app kiezen via MyProximus.

Weet u niet zeker welke app meer data verbruikt? Controleer uw dataverbruik en lees onze tips om het onder controle te houden.

Favoriete app veranderen via de MyProximus-app (Aanbevolen)

1. Open de MyProximus-app. Zorg ervoor dat u altijd de laatste versie van de app hebt of als u deze nog niet hebt, moet u deze downloaden en installeren
  2. Tik op Producten .
  3. Scrol naar beneden en tik op de Mijn gsm-kaart.
  4. Scrol naar beneden tot u Mijn favoriete app ziet.
  5. Selecteer de app die u vanaf nu gratis wilt gebruiken. De aanpassing gebeurt om middernacht.

Favoriete app veranderen via de MyProximus-website

1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

Bekijk uw producten
  2. Klik op Mijn Producten en dan op uw gsm-nummer.
  3. U ziet meteen de box Mijn favoriete app.
    Kies uw favoriete app, vink de voorwaarden aan en klik op Activeer.
  4. Kies de app die u vanaf nu gratis wilt gebruiken.
  5. Een pop-up venster verschijnt. Vink de box met de algemene voorwaarden aan en klik op Activeer. De aanpassing gebeurt om middernacht.

U kunt 1x per maand een andere favoriete app kiezen.

Het verbruik van uw favoriete app wordt niet gefactureerd en gaat ook niet van uw bundel af, in België noch in de EU.