×

Uw decoder resetten

Hebt u een probleem met uw tv-toestel of uw decoder? Probeer eerst dit:

1. Start uw modem en decoder opnieuw
  2. Ga na of, indien aanwezig, de verklikkerlampjes van uw PLC, Wi-Fi Booster of van uw Wi-Fi Bridge op rood staan. Zo ja, start deze opnieuw op

Is uw probleem niet steeds niet opgelost? Dan kunt u uw decoder resetten. Dit neemt ongeveer 30 minuten in beslag en heeft geen invloed op uw opnamen.  Volg, afhankelijk van uw decoderversie, de juiste procedure:

V6 decoder

V6 decoder
Uw V6 decoder resetten Uw V6 decoder is geblokkeerd? Het heropstarten van modem en decoder hebben niet geholpen? Uw PLC’s, Wi-Fi Extender en Wi-Fi Bridge werken correct? In dat geval raden wij u aan om uw decoder te resetten. Volg onze instructies.
  1. Druk op de On/Off-schakelaar achteraan uw decoder om hem uit te schakelen.
  2. Druk op de Reset-knop achteraan uw decoder met een puntig voorwerp, zoals een tandenstoker, de punt van een balpen of een paperclip.
  3. Terwijl u op de Reset-knop drukt, drukt u tegelijk op de On/Off-schakelaar om hem in de positie I te zetten.
  4. Laat de Reset-knop los wanneer het updatescherm op uw tv-toestel verschijnt, ofwel na 15 seconden.
  5. Wacht een dertigtal minuten. Uw decoder zal volledig worden geherinitialiseerd.
De afstandsbediening werkt niet. Wat te doen?

U moet de radiofrequenties uitschakelen en opnieuw configureren.

V5 compact decoder

V5 compact decoder
Uw V5 compact decoder resetten Uw V5 compact decoder is geblokkeerd? U hebt uw modem en uw decoder heropgestart maar dat heeft niet geholpen? Uw PLC’s en Wi-Fi Bridge werken correct? In dat geval raden wij u aan om uw V5 compact decoder te resetten. Volg onze instructies.
  1. Druk op de On/Off-schakelaar achteraan uw decoder om hem uit te schakelen.
    On/off knop V5 compact decoder
  2. Druk op de Reset-knop achteraan uw decoder met een puntig voorwerp, zoals een tandenstoker, de punt van een balpen of een paperclip.
    Reset knop V5 compact decoder.
  3. Terwijl u op de Reset-knop drukt, drukt u tegelijk op de On/Off-schakelaar om hem in de positie I te zetten.
  4. Laat de Reset-knop los wanneer het updatescherm op uw tv-toestel verschijnt, ofwel na 15 seconden.
  5. Wacht een dertigtal minuten. Uw decoder zal volledig worden geherinitialiseerd.
De afstandsbediening werkt niet. Wat te doen?

U moet de radiofrequenties uitschakelen en opnieuw configureren.

V5 Decoder

V5 Decoder
Uw V5 decoder resetten Uw V5 decoder is geblokkeerd? Het heropstarten van modem en decoder hebben niet geholpen? Uw PLC’s en Wi-Fi Bridge werken correct? In dat geval raden wij u aan om uw decoder te resetten. Volg onze instructies.
  1. Druk op de On/Off-schakelaar achteraan uw decoder om hem op 0 te zetten. Wacht 4 seconden.
    On/off knop V5 decoder
  2. Houd tegelijk de ^ en tv-knoppen aan de voorzijde van uw decoder ingedrukt.
    Reset knop V5 decoder
  3. Druk opnieuw op de On/Off-schakelaar aan de achterzijde van uw decoder terwijl u de ^ en  tv-knoppen aan de voorzijde van uw decoder ingedrukt houdt.
  4. Houd de ^ en tv-knoppen ingedrukt tot het scherm van de decoder Waking UP + te zien geeft. U kunt nu de ingedrukte toetsen loslaten.
  5. Indien de boodschap Hello DRA/Start DRA verschijnt, betekent dit dat de herinitialisatie correct verloopt. Krijgt u deze boodschap niet, dan dient u het herinitialiseren opnieuw te lanceren.
  6. Wacht een dertigtal minuten. Uw decoder zal volledig worden geherinitialiseerd.

V4 decoder

V4 decoder

Als u een V4 decoder hebt, herstart uw toestellen indien dit nog niet gebeurd is. Wij raden een reset van deze decoder af.