×

Controlelampjes op uw decoder

Hebt u een probleem met tv? De controlelampjes op uw decoder kunnen u helpen te begrijpen waar het probleem vandaan komt. Welke decoder hebt u?

V6 decoder

Décodeur V5 compact
Lampjes van uw V6 decoder nakijken Na verificatie van de bekabeling en herstart van uw V6 decoder geven de controlelampjes (of dioden of LED lampjes) u precieze informatie over de staat van uw decoder: Staat hij aan? Krijgt hij signaal? Wat wil het HD lampje zeggen? Rec licht niet op als ik iets opneem? Is het nodig om te herstarten?

Power : De decoder werkt. Brandt het lampje niet? Druk op de aan/uit-knop. Controleer ook of de schakelaar aan de achterkant van de decoder op 1 staat en of de elektriciteitskabel aan de ene kant is aangesloten op uw decoder en aan de andere kant op een stopcontact.

SIG : De decoder ontvangt een signaal van de modem. Brandt het lampje niet?  Controleer of de Ethernet-kabel aan de ene kant aangesloten is op uw decoder en aan de andere kant op uw modem, PLC, Wi-Fi Bridge of Wi-Fi-extender.

HD : De decoder ontvangt het HD TV-signaal en u kijkt naar een HD-kanaal. U kunt controleren of u HD-zenders thuis kunt ontvangen..

REC : De decoder wordt gereset.

V5 compact decoder

Décodeur V5 compact
Lampjes van uw V5 compact decoder nakijken Na verificatie van de bekabeling en herstart van uw V5 compact decoder geven de controlelampjes (of dioden of LED lampjes) u precieze informatie over de staat van uw decoder: Staat hij aan? Krijgt hij signaal? Wat wil het HD lampje zeggen? Rec licht niet op als ik iets opneem? Is het nodig om te herstarten?

Power : De decoder werkt. Brandt het lampje niet? Druk op de aan/uit-knop. Controleer ook of de schakelaar aan de achterkant van de decoder op 1 staat en of de elektriciteitskabel aan de ene kant is aangesloten op uw decoder en aan de andere kant op een stopcontact.

SIG : De decoder ontvangt een signaal van de modem. Brandt het lampje niet?  Controleer of de Ethernet-kabel aan de ene kant aangesloten is op uw decoder en aan de andere kant op uw modem, PLC, Wi-Fi Bridge of Wi-Fi-extender.

HD : De decoder ontvangt het HD TV-signaal en u kijkt naar een HD-kanaal. U kunt controleren of u HD-zenders thuis kunt ontvangen..

REC : De decoder wordt gereset.

V5 decoder

Décodeur V5
Lampjes van uw V5 decoder nakijken Na verificatie van de bekabeling en herstart van uw V5 decoder geven de controlelampjes (of dioden of LED lampjes) u precieze informatie over de staat van uw decoder: Staat hij aan? Is hij geactiveerd? Staat hij afgesteld op het juiste kanaal? Is hij aan het opnemen? Is het nodig om te herstarten?

Power. De decoder werkt. Brandt het lampje niet? Druk op de aan/uit-knop. Controleer ook of de schakelaar aan de achterkant van de decoder op 1 staat en of de elektriciteitskabel correct op uw decoder is aangesloten. Het starten van de decoder duurt enkele minuten. Als er een foutmelding verschijnt of als het decoderscherm geblokkeerd blijft op Welkom +, controleer dan de bekabeling.

REC. Op de harde schijf van de decoder is een opname aan de gang.

HD. De decoder ontvangt het HD TV-signaal en u kijkt naar een HD-kanaal. U kunt controleren of u HD-zenders thuis kunt ontvangen.