×

Controlelampjes op uw decoder

Hebt u een probleem met tv? De controlelampjes op uw decoder kunnen u helpen te begrijpen waar het probleem vandaan komt. Welke decoder hebt u?

V6 decoder

Décodeur V5 compact

Power : De decoder werkt. Brandt het lampje niet? Druk op de aan/uit-knop. Controleer ook of de schakelaar aan de achterkant van de decoder is ingedrukt. Controleer vervolgens of de stroomkabel goed aangesloten is tussen de decoder en het stopcontact.

SIG : De decoder ontvangt een signaal van de modem. Brandt het lampje niet?  Controleer of de Ethernet-kabel aan de ene kant aangesloten is op uw decoder en aan de andere kant op uw modem, PLC, Wi-Fi Bridge of Wi-Fi-extender. De SIG lampje blijft uit? Kijk naar de lampjes op uw b-box modem en op uw PLC, Wi-Fi Booster, Wi-Fi Bridge of Wi-Fi Extender (als u een van deze toestellen hebt).

HD : De decoder ontvangt het HD TV-signaal en u kijkt naar een HD-kanaal. U kunt controleren of u HD-zenders thuis kunt ontvangen..

REC : De decoder wordt gereset. Het gaat niet aan tijdens de opname.

TV uit, maar lampjes branden. Waarom?

Als u de tv uitschakelt, wordt de decoder niet uitgeschakeld. Het is daarom normaal dat de lampjes blijven branden. Om de decoder uit te schakelen, drukt u op de knop op de achterkant van de decoder.

V5 compact decoder

Décodeur V5 compact

Power : De decoder werkt. Brandt het lampje niet? Druk op de aan/uit-knop. Controleer ook of de schakelaar aan de achterkant van de decoder op 1 staat en of de elektriciteitskabel aan de ene kant is aangesloten op uw decoder en aan de andere kant op een stopcontact.

SIG : De decoder ontvangt een signaal van de modem. Brandt het lampje niet?  Controleer of de Ethernet-kabel aan de ene kant aangesloten is op uw decoder en aan de andere kant op uw modem, PLC, Wi-Fi Bridge of Wi-Fi-extender. De SIG lampje blijft uit? Kijk naar de lampjes op uw b-box modem en op uw PLC, Wi-Fi Booster, Wi-Fi Bridge of Wi-Fi Extender (als u een van deze toestellen hebt).

HD : De decoder ontvangt het HD TV-signaal en u kijkt naar een HD-kanaal. U kunt controleren of u HD-zenders thuis kunt ontvangen..

REC : De decoder wordt gereset. Het gaat niet aan tijdens de opname.

TV uit, maar lampjes branden. Waarom?

Als u de tv uitschakelt, wordt de decoder niet uitgeschakeld. Het is daarom normaal dat de lampjes blijven branden. Om de decoder uit te schakelen, drukt u op de knop op de achterkant van de decoder.

V5 decoder

Décodeur V5

Power. De decoder werkt. Brandt het lampje niet? Druk op de aan/uit-knop. Controleer ook of de schakelaar aan de achterkant van de decoder op 1 staat en of de elektriciteitskabel correct op uw decoder is aangesloten. Het starten van de decoder duurt enkele minuten. Als er een foutmelding verschijnt of als het decoderscherm geblokkeerd blijft op Welkom +, controleer dan de bekabeling.

REC. Op de harde schijf van de decoder is een opname aan de gang.

HD. De decoder ontvangt het HD TV-signaal en u kijkt naar een HD-kanaal. U kunt controleren of u HD-zenders thuis kunt ontvangen.

Ziet u Error 40 op uw decoder? U moet de decoder opnieuw opstarten.

TV uit, maar lampjes branden. Waarom?

Als u de tv uitschakelt, wordt de decoder niet uitgeschakeld. Het is daarom normaal dat de lampjes blijven branden. Om de decoder uit te schakelen, drukt u op de knop op de achterkant van de decoder.