×

Wachtwoord van je internetverbinding

Je modem manueel verbinden met internet? Houd je gebruikersnaam en het wachtwoord van je internetaansluiting bij de hand. Je vindt beide terug:

In de welkomstbrief

Je gebruikersnaam en wachtwoord staan in de welkomstbrief die je kreeg toen je klant werd bij ons. Je vindt ze terug onder de kader Configuratie-informatie.

Via MyProximus

1. Log in op MyProximus om je producten te bekijken.

Bekijk je producten
  2. Kies je internet product.
  3. Tik op Instellingen of scroll naar onderen.
  4. Voer het nieuwe wachtwoord twee keer in het veld Instellingen in.
  5. Kies Opslaan.
  6. Verbind je thuis met de modem via het adres 192.168.1.1
  7. Log in op de modem met het User password (te vinden op de achterkant van de modem).
  8. Ga naar Netwerkconnectiviteit> Internet. Klik op de pijl.
  9. Voer je nieuwe wachtwoord in en bevestig.

Je nieuw wachtwoord is actief binnen de 2 uur.

Dit wachtwoord is niet gelinkt aan je andere wachtwoorden. Het wachtwoord van je wifi-netwerk en het wachtwoord van je website veranderen niet.