×

Premium Club-punten raadplegen en inruilen

Premium Club maakt plaats voor het nieuwe programma Enjoy!
Na 30/6/19 kunt u geen Premium Club-punten meer sparen.
U kunt uw punten inruilen tot 30/11/19. We leggen u hieronder uit hoe dit werkt.

Uw punten nakijken of ze inruilen voor een geschenk?
Inruilen kan tot en met 30/11/2019. Dit kan niet in een Proximus-verkooppunt, maar enkel online. Om online in te ruilen, hebt u een account van MyProximus nodig.

U hebt al een MyProximus-account?

Enkel als beheerder van uw klantnummer kunt u uw punten raadplegen en inruilen.
Doe dit  via de app (hoe de MyProximus-app downloaden) of via de website.

Via de app:
  1. Open de app en tik op Meer en vervolgens op Premium Club.
  2. Genoeg punten? Ruil ze in voor een geschenk.
  3. Log, indien gevraagd, in met uw gebruikersnaam en wachtwoord van MyProximus.
  4. Gekozen? Bekijk uw bestelling bij Mijn laatste bestellingen.
Via de website:
  1. Log in op MyProximus om uw punten in te ruilen.

Bekijk uw punten

2. U komt – onderaan de pagina Mijn Voordelen – terecht op de Mijn Premium Club-pagina.
  3. Genoeg punten? Ruil ze in voor een geschenk.
  4. Gekozen? Bekijk uw bestelling.

Wilt u weten hoelang u geschenk geldig is? Hebt u nog punten die overblijven? We helpen u graag verder met antwoorden op deze en andere vragen over uw geschenk.

U hebt nog geen MyProximus-account?

Schrijf u in. Houd uw gsm en factuur bij de hand.
Eens u een account als beheerder van uw klantnummer hebt, volg dan de procedure hierboven.