Premium Club-punten raadplegen en inruilen

Uw punten nakijken of ze inruilen voor een geschenk?
Dit kan enkel online: u hebt hiervoor een account van MyProximus nodig.

U hebt al een MyProximus-account?

Enkel als beheerder van uw klantnummer kunt u uw punten raadplegen en inruilen.
Doe dit via de website of via de app (hoe de MyProximus-app downloaden).

Via de website:
  1. Log in op MyProximus om uw punten in te ruilen.

Bekijk uw punten

2. U komt terecht op de Mijn Premium Club-pagina. Genoeg punten? Ruil ze in voor een geschenk.
  3. Gekozen? Bekijk uw bestelling.
Via de app:
  1. Open de app en tik op Mijn Premium Club.
  2. Genoeg punten? Ruil ze in voor een geschenk.
  3. Log, indien gevraagd, in met uw gebruikersnaam en wachtwoord van MyProximus.
  4. Gekozen? Bekijk uw bestelling bij Mijn recente bestellingen.

Hebt u andere vragen over uw geschenk? We helpen u graag verder.

U hebt nog geen MyProximus-account?

Schrijf u in. Houd uw gsm en factuur bij de hand.
Eens u een account als beheerder van uw klantnummer hebt, volg dan de procedure hierboven.

In een Proximus-verkooppunt kunt u uw punten niet inruilen.