Manueel bestanden toevoegen in de cloud

Bestanden die je manueel toevoegt in Cloud, worden gesynchroniseerd op al je toestellen. Als je deze bestanden aanpast, worden deze ook automatisch aangepast in de cloud en op alle andere toestellen waarop je de Cloud-app hebt geïnstalleerd.

Wil je dat je bestanden niet worden gesynchroniseerd? Voeg dan je bestanden toe aan de Cloud via Back-up.

Bestanden toevoegen via de Cloud-app op gsm of tablet

1. Open de Proximus Cloud-app. (Hoe Proximus Cloud installeren op je gsm of tablet?)
  2. Klik op de map Foto’s (of Documenten).
  3. Klik op de knop (op iOS of Windows Phone) of op de knop (op Android).
  4. Klik op Upload foto’s en video’s.
  5. Selecteer één of meerdere bestanden en klik op Uploaden.

Bestanden toevoegen via de Cloud-app op pc of Mac

1. Open de map Proximus Cloud, die je terugvindt in de navigatiekolom van je computer. (Hoe Proximus Cloud installeren op je pc of Mac?)
  2. Plaats één of meerdere bestanden in deze map (door deze te kopiëren of te verslepen).
    Als het bestand correct werd toegevoegd aan de cloud, verschijnt er een vinkje op een groene achtergrond naast het bestand.

Om de toegevoegde bestanden te bekijken of te delen, surf je naar www.proximuscloud.be.

Bestanden toevoegen via de Proximus Cloud-website

1. Surf naar proximuscloud.be.
  2. Klik op de knop Upload, bovenaan rechts op het scherm.
  3. Voeg bestanden toe aan de Cloud:
    • Door te klikken op Zoeken: Je kunt nu bestanden op je computer zoeken en selecteren.
    • Door je bestanden onmiddellijk te verslepen naar de gemarkeerde zone op je scherm.

Lukt het niet om bestanden toe te voegen? Bekijk waarom je niets meer kunt toevoegen in de cloud.

Heb je nog een andere vraag over Cloud? Bekijk onze andere FAQ's of contacteer ons.