Wachtwoord van Cloud

Ben je het wachtwoord van je Cloud-account vergeten? Of wil je het wijzigen? Je Cloud-wachtwoord is het wachtwoord van MyProximus.
Je kunt een nieuw wachtwoord instellen via de Cloud-app of via de MyProximus-loginpagina.

1. Open de Cloud-app en klik op de inlogpagina op de link Je wachtwoord vergeten?.
  2. Vul je e-mailadres in en klik op Verzenden.
  3. Je ontvangt een e-mail met de titel 'Welcome - Cloud' waarin wordt uitgelegd wat je moet doen om je wachtwoord te vernieuwen. Als je deze e-mail niet onmiddellijk kunt vinden, controleer dan je spamfolder.

Heb je nog een andere vraag over Cloud? Bekijk onze andere FAQ's of contacteer ons.