Bestanden downloaden uit de cloud

Je kunt bestanden uit de cloud downloaden via de Cloud-app op gsm of tablet of via de Proximus Cloud-website.

Bestanden downloaden via de Cloud-app op gsm of tablet

1. Open de Proximus Cloud-app. (Hoe Proximus Cloud installeren op je gsm of tablet?)
  2. Selecteer een bestand.
  3. Klik op de knop (op iOS of Android) of op de knop  en daarna op Downloaden (op Windows Phone).

Bestanden downloaden via de Cloud-app op pc of Mac

Het is niet mogelijk om bestanden te downloaden via de Cloud-app voor pc of Mac.

Bestanden downloaden via de Proximus Cloud-website

1. Surf naar proximuscloud.be.
  2. Selecteer één of meerdere bestanden.
  3. Klik op Meer en daarna op Downloaden. De gedownloade bestanden worden standaard opgeslagen in de map Downloads op je computer.
    N.B. Als je meerdere bestanden of mappen tegelijkertijd download, dan slaat Proximus Cloud deze op als een zip-bestand.

Heb je nog een andere vraag over Cloud? Bekijk onze andere FAQ's of contacteer ons.