×

Bestanden toevoegen in de cloud via back-up

Met de Backup-functie kunt u een reservekopie maken van uw bestanden, zonder dat deze worden gesynchroniseerd op uw andere toestellen. Wanneer u geback-upte bestanden aanpast, worden deze ook automatisch aangepast in de cloud.

Als u bestanden verwijdert van uw computer, blijven deze toch bewaard in de cloud. Zo zijn uw bestanden steeds veilig, ook als uw computer kwijt of gestolen is.

Wilt u dat uw bestanden wél worden gesynchroniseerd? Voeg dan manueel uw bestanden toe aan de Cloud.

Bestanden toevoegen via de Cloud-app op gsm of tablet
  1. Klik op het beginscherm van de Cloud-applicatie op .
  2. Selecteer de map(pen) waarvan u een reservekopie wilt bewaren in de cloud en vink Auto Backup aan.

Opgelet, met de Cloud-app voor iPhone en iPad kunt u geen Auto Backup maken van bestanden die groter zijn dan 5MB.

Bestanden toevoegen via de Cloud-app op pc of Mac
  1. Selecteer Backup
  2. Selecteer de map waarvan u een reservekopie wilt bewaren in de cloud.
  3. De inhoud van de map wordt gekopieerd naar de cloud en is terug te vinden in de map Gedeelde Map.
Bestanden toevoegen via de Proximus Cloud-website

Deze functie is niet beschikbaar via de Proximus Cloud-website.

Lukt het niet om bestanden toe te voegen? Bekijk waarom u niets meer kunt toevoegen in de cloud.