Bestanden toevoegen in de cloud via back-up

Met de Backup-functie kun je een reservekopie maken van je bestanden, zonder dat deze worden gesynchroniseerd op je andere toestellen. Wanneer je geback-upte bestanden aanpast, worden deze ook automatisch aangepast in de cloud.

Als je bestanden verwijdert van je computer, blijven deze toch bewaard in de cloud. Zo zijn je bestanden steeds veilig, ook als je computer kwijt of gestolen is.

Wil je dat je bestanden wél worden gesynchroniseerd? Voeg dan manueel je bestanden toe aan de Cloud.

Bestanden toevoegen via de Cloud-app op gsm of tablet

1. Klik op het beginscherm van de Cloud-app op .
  2. Selecteer de map(pen) waarvan je een reservekopie wilt bewaren in de cloud en vink Auto Backup aan.

Opgelet, met de Cloud-app voor iPhone en iPad kun je geen Auto Backup maken van bestanden die groter zijn dan 5MB.

Bestanden toevoegen via de Cloud-app op pc of Mac

1. Selecteer Backup
  2. Selecteer de map waarvan je een reservekopie wilt bewaren in de cloud.
  3. De inhoud van de map wordt gekopieerd naar de cloud en is terug te vinden in de map Gedeelde Map.

Bestanden toevoegen via de Proximus Cloud-website

Deze functie is niet beschikbaar via de Proximus Cloud-website.

Lukt het niet om bestanden toe te voegen? Bekijk waarom je niets meer kunt toevoegen in de cloud.

Heb je nog een andere vraag over Cloud? Bekijk onze andere FAQ's of contacteer ons.